Search

HOSTEL NOMADS

Vam triar l’opció de quedar-nos al Nomads, el hostel més cèntric de tota la ciutat. Des d’allà es pot anar caminant a tots els punts d’interès i només sortir et trobes infinitat de bars, restaurants i botigues per a tots els gustos. Com havíem de passar una nit a Auckland abans d’agafar la furgo amb la que estaríem 3 setmanes de road trip  per les dues illes, aquesta era sens subte la millor opció per conèixer la ciutat kiwi  més poblada.

Nomads és una cadena de hostels repartits per tota Nova Zelanda. Com a la majoria de hostels hi ha bon ambient, quasi tots els hostes són motxillers joves, molts viatjant pel país, altres fent grans viatges, i molts d’altres aterrant a Nova Zelanda per buscar-se la vida amb la Work & Holiday Visa.

Ens vam allotjar en una habitació compartida per 6 persones amb la sort que aquella nit només hi havia una noia, així que pràcticament estàvem sols. Nosaltres veníem amb un jetlack important i ens va anar perfecte. L’habitació era àmplia i lluminosa, les lliteres força còmodes (per ser lliteres) i amb taquilles grans  sota el llit per poder guardar les motxilles.

El hostel està molt equipat, preparat per acollir molts viatgers. És molt gran, tot un edifici! Hi ha una zona amb sofàs i tele, una cuina molt amplia, sala de rentadores, i a cada planta un bany compartit amb lavabos a un costat i dutxes, piques, miralls, bancs i assecadors de cabell a l’altre. Cada dutxa té la seva zona per vestir-se així que tot i ser compartit tens força privacitat. Ens va sobtar que els banys fossin unisex, no ens ho havíem trobat mai encara, però al tenir la canviador a cada dutxa tens la intimitat suficient com per poder compartir el bany amb qui sigui.  Al terrat hi ha una barbacoa, una sauna i un jacuzzi. A més és un molt bon lloc que quedar-se prenent una copa amb les bones vistes a la ciutat.

El hostel treballa conjuntament amb una agencia de viatges que té just al costat i organitzen sortides per tot el país. A la mateixa agencia et guarden la motxilla si fas check out i vols passar el dia per la ciutat o voltants, com vam fer nosaltres, això sí, consulteu els horaris d’obertura!

Imatges extretes de la web de Nomads