Search

HOSTERÍA FUTALEUFÚ

L’Hosteria Futaleufú va ser la primera hostería en la que ens vam allotjar. Les hosterías són molt típiques a Xile, són hostals tradicionals en els que hi tens l’opció (no inclosa en el preu del’allotjament) de dinar i sopar, a vegades en un restaurant tancat pels hostes però normalment en un obert al públic en general.

Aquesta està situada al centre del poble cosa que facilita molt l’estada si es pretén fer activitats i no es disposa de cotxe. L’edifici és de fusta i molt acollidor. Nosaltres ens vam allotjar en una habitació doble amb bany compartit, que estava molt net en tot moment, l’habitació era senzilla i petita però suficient ja que a Futa s’hi va per practicar esports d’aventura o gaudir dels seus paisatges fent trekkings, cavalcades o passant el dia a les platges de riu. Hi ha diferent tipus d’habitació, nosaltres vam optar per la més senzilla.

Hi teníem l’esmorzar inclòs que consistia en cafè o té, llet, cereals, iogurt, pa amb pernil i formatge i un dia un alfajor, al estar just a la frontera argentina tenen força costum de menjar aquests dolços.

El tracte és molt casolà i familiar, la Josefina, la propietària, s’encarrega de coordinar tant l’allotjament com el restaurant i tant ella com les seves empleades són molt amables i t’ajuden amb el que necessitis.

L’Hostería Futaleufú és una molt bona opció si es vol un ambient tranquil i familiar en una casa tradicional patagònica.