Search

HOTEL ATELIER CENTRAL

L’Hotel Atelier Central just l’acabaven d’estrenar quan hi vam arribar. Encara feia olor a nou, a pintura i il·lusió. Tot i que l’han construït de zero, han mantingut el tipus d’arquitectura de la zona. Està regentat per una parella, australià ell i xilena ella, així que el tema dels idiomes (castellà/anglès) està més que solventat.

L’hotel està ben situat, dins els casc urbà de Villarrica que és molt petit i es pot arribar a qualsevol lloc caminant en pocs minuts. És un hotel petit de dues plantes, amb una sala d’estar, una habitació, una sala de conferències i el menjador on es serveix l’esmorzar a la platja baixa i la resta de les habitacions a la segona planta. Hi ha bona senyal wi-fi per tot l’hotel així que es pot gaudir de les zones comuns tranquil·lament.

Totes les habitacions tenen bany privat i tele, i al ser tant nou, tot funciona perfectament. Els esmorzars són boníssims i molt complets, ous, embotits i formatge, fuites, suc de taronja natural, cafè acabat de fer i te, pans i melmelades, pastes dolces… de tot!