Search

HOTEL BOUTIQUE PALAFITO 1326

L’Hotel Palafito 1326 és un dels hotels més bonics i acollidors als que hem anat. És un dels famosos palafitos de Castro i està situat just davant del fiord cosa que fa que tingui unes vistes espectaculars. L’edifici és tot de fusta per dins i per fora i amb gran vidrieres.

Hi ha varies zones comuns. Un bar a la part de dalt amb una terrassa preciosa on es pot gaudir d’una cervesa artesanal, un bon vi o licors tradicionals de Chiloé mentre s’observa com creix i decreix la marea dins el fiord cada 6 hores. Hi ha també una sala d’ordinadors amb una llibreria, per asseure’s al sol mentre es llegeixen curiositats de la zona.

Al pis inferior hi ha una sala d’estar i menjador amb cuina oberta als clients i una petita terrassa. En aquest menjador és on es serveix cada matí l’esmorzar. Un dels millors que hem tastat, i som tot uns experts ens esmorzars d’hotels ja! Fan cada dia el seu propi pa i pastissos, tenen també melmelades casolanes, sucs de fruita natural acabats de fer, iogurt, cereals, fuites variades i alvocat, pernil i formatge i cafè, llet i te i ous al gust.

Nosaltres vam aprofitar la cuina, el peix i marisc de la illa i les precioses vistes per sopar com reis amb una ampolleta de vi xilè, que sí, són boníssims.

Les habitacions són àmplies, decorades amb molt de gust i comodíssimes amb un llit enorme i molt còmode i una de les millors dutxes que hem vist fins ara.

El wi-fi funciona perfectament per tot l’hotel. És un lloc que ens va agradar tant que vam decidir continuar el viatge allotjant-nos en un altre hotel dels mateixos amos, el Palafito Hostal Cucao. Hi ha una alternativa per allotjar-se en els mateixos palafitos de Castro, a poc metres del Palafito 1326. Igual d’interessant i administrat per la mateixa gent. El Palafito Hostel, amb les mateixes vistes increibles, pràcticament el mateix esmorzar i amb habitacions compartides i dobles. Un cop dins, no dona la sensació d’estar en un hostel, sinó tot el contrari.