Search

HOTEL CENDRE BEIJING

L’Hotel Cendre Beijing és un allotjament amb encant situat a la zona de SanYuanXiao, amb molt bona comunicació tant per moure’t per la ciutat amb metro com per anar a l’aeroport. L’hotel però està a uns 10 minuts caminant de l’estació de metro, en una zona tranquil·la i amb comerços al voltant.

El personal és molt amable i feien un gran esforç per comunicar-se amb nosaltres tot i que no tots parlen anglès, tots es fan entendre. Ens van ajudar a demanar taxis amb el mòbil ja que Beijing s’ha modernitzat molts aquests 5 últims anys i ara és pràcticament impossible parar un taxi pel carrer a l’antiga, va tot per aplicacions.

Les habitacions són modernes, còmodes i ben decorades amb un estil industrial-chic. N’hi ha de diferents mides i nosaltres ens vam allotjar en dues diferents, la primera nit en una compacte destinada a una sola persona però on hi cabíem els dos suficientment bé. I les següents en una més gran i amb terrassa. Les dues habitacions estaven completament equipades amb nevera, aire condicionat i bany modern i funcional. La veritat és que hi vam estar molt còmodes, és un hotel molt occidentalitzat on cuiden els detalls.

Les zones comunes estan també molt cuidades, hi ha un jardí que per falta de temps no vam aprofitar però que convida a prendre’s alguna cosa a la fresca quan baixa el sol. L’esmorzar, una de les coses més importants per a nosaltres, està molt i molt bé i és molt occidental, cosa que agraïm molt que ja que mai no ens vam arribar a acostumar al menjar xinès d’hora pel matí. Hi ha bufet amb fruites de temporada, croissants, iogurts, sucs, cafès molt bons, tes i alguna opció oriental; i una carta on escollir entre ous al gust, bacon, salsitxes, amanida… un esmorzar preparat al moment i molt complert!

Tenen un altre hotel a Suzhou del mateix grup i a jutjar pel que hem pogut veure, ens encantaria anar-hi en una propera visita a aquest país que tants bons records ens porta. L’Hotel Cendre Suzhou pot ser una molt bona opció per visitar aquesta ciutat encantadora a prop de Shaghai.

A nosaltres aquí ens han tractat de meravella, quan els hi vam demanar on podíem fer una rentadora es van oferir enseguida a rentar-nos ells la roba, un serveix que no tenen i ens van fer expressament. A la tarda quan vam tornar la vam troba tota estesa davant l’habitació, un gran detall!

De ben segur que tornaríem allotjar-nos aquí en una següent visita a Pequín, ja que es troba en una zona excel·lent amb facilitats ben a prop i amb un servei de primera.