Search

HOTEL GRACERY ASAKUSA

L’Hotel Gracery Asakusa és un hotel compacte amb una ubicació òptima per conèixer el barri més tradicional i un dels més carismàtics de tot Tòquio. La veritat que ens esperàvem una habitació més petita, ja que ja sabíem que a Tòquio les mides de les habitacions d’hotel acostumen a ser molt i molt reduïdes.

La nostra estava perfecte, amb un lavabo japonès que vam provar per primera vegada. Aquests que tenen sortidor d’aigua i de vapor, que la tassa es calenta automàticament i mil i una funcions més que no vam provar. La dutxa estava separada i el més espectacular eren les vistes al SkyTree des del llit.

El personal d’aquest hotel va ser de les nostres primeres preses de contacte amb els japonesos i no ens van poder causar millor impressió. Els japonesos en general són respectuosos, tranquils, amables i tot i que costa trobar-ne que parlin anglès, sempre intenten fer-se entendre per ajudar-te.

En aquest cas parlaven anglès perfectament i ens van estar explicant les millors atraccions del barri només arribar. A la segona planta tenien una habitació amb rentadores i assecadores, molt útil si s’està viatjant per un llarg període i alguna que altre màquina de vending, tant comunes al país.

Pel que fa l’esmorzar es servia cada dia al restaurant de l’entrada on hi preparen un buffet lliure amb mescla entre menjar oriental i occidental i a més a més, cada dia tenen un plat diferent que prepara un dels xefs a la carta. Un esmorzar molt complet i bo, amb sucs naturals, amanides i una selecció de formatges, entrepans amb roast beef, fruita i dolços.

L’Hotel Gracery és una gran cadena d’hotels repartits per tot el país, de fet, un dels més emblemàtics es troba justament a Tokio, a la zona de Shinjuku, justament en el mateix edifici que hi ha el famós cap de Godzilla!

Una grandíssima experiència per donar la benvinguda en un dels països que teníem més ganes de conèixer. Japó ens enganxa!