Search

LA MILLOR OPCIÓ DE CARTAGENA

La nostra estada a Cartegena no s’entén sense haver-nos allotjat al Manglar 421. Ha estat de llarg el millor hotel del que portem de viatge i ens han cuidat com si estiguéssim a casa. Només hi ha paraules d’agraïment cap a l’Ingrid i l’Eduardo, els propietaris, per deixar-nos amb aquest bon sabor d’una ciutat tant maca com Cartagena de Indias.

L’hotel està ubicat a prop de l’aeroport, es pot anar inclús caminant. En un barri tranquil, amb restaurants al voltant i algunes botigues, es troba a només 5 minuts en cotxe del centre emmurallat.

Les habitacions són d’allò més confortables, amb aire condicionat i bany propi. Amb nosaltres van tenir el gran detall de venir a buscar-nos a l’aeroport i, quan vam arribar a l’habitació teníem un plat de fruita de benvinguda.

Els esmorzars són senzillament increïbles. Són una varietat, cada dia diferent, de menjars típics de Colòmbia com arepas de huevo, bueñuelos, huevos pericos a més del cafè amb llet, suc natural i fruita. El dia que jugava Colòmbia el partit de classificació del mundial ens van convidar a veure’l amb ells, oferint-nos aguardiente colombià i ens van preparar el sopar, juntament amb altres hostes, chicharones con yuca y suero.

Ells s’encarreguen de gestionar els taxis o transports cap a altres destins, així com aconsellar sobre diferents activitats de la zona.

Estem segurs que en una altre visita a Cartagena tornarem al Hotel Manglar 421, valorem molt l’amabilitat i el servei durant aquests dies.