Search

HYATT CENTRIC GINZA

Podríem dir sens dubte que el Hyatt Centric Ginza ha estat ha estat un dels 5 millors hotels en tot el viatge, en el que hem passat un parell de dies par gaudir de tots els serveis i de la zona de més luxe de tota la ciutat.

El Hyatt Centric Ginza està situat al costat del carrer principal del barri, amb les millors marques de moda i de tecnologia a tir de pedra. A pocs metres està la parada de metro que permet moure’s tranquil·lament per tot Tokio així que és una de les millors ubicacions possibles ja que a més, es pot fer caminant la zona de Chuo i Chiyoda.

Vam arribar pel matí i vam deixar a la recepció totes les nostres motxilles que ja ens vam trobar a l’habitació al vespre, quan vam tornar d’una visita per la zona. Una habitació molt moderna i molt acollidora. La zona del bany estava oberta i integrada al dormitori fent un espai molt més ample. Teníem un sofà, cafetera i tes disponibles amb unes vistes al centre de Ginza.

Una de les coses que més ens va agradar és tota la decoració moderna i minimalista que l’àrea comuna on es serveix l’esmorzar cada dia. Una doble alçada amb sofàs i diferents taules dona la benvinguda pel matí amb un bufet d’esmorzar impressionant. Tres barres senceres amb tot tipus de menjar; des dels típics dolços amb una paret plena de donuts fins a plats orientals més elaborats. Suc natural, fruit fresca, cafè bo i un racó on preparen ous al gust. Realment un dels esmorzars més espectaculars que fan que no mengis gairebé res fins a l’hora de sopar.

En una planta inferior hi ha la recepció amb el restaurant propi de l’hotel i una barra de bar amb gràcia on preparen diferents còctels cada nit. Hi ha l’opció de sopar en el Namiki667 o simplement gaudir d’una beguda amb vistes al bulliciós barri de Ginza.

Nosaltres estàvem a la planta 12 i només sortir de l’ascensor, cada una de les plantes està decorada amb tocs i colors diferents, molt acollidor.

Ha estat una boníssima experiència la primera vegada que ens allotjàvem en un Hyatt i ens quedem amb ganes de tornar el més haviat possible en algun dels que tenen per tot el món. El Centric sens dubte que val molt la pena, no només per la situació sinó per tot el servei i l’espai.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com