Search

INTERCONTINENTAL LONDON THE O2

Volíem que l’últim hotel del nostre gran viatge abans de tornar a casa fos un lloc especial ja que de ben segur el recordarem sempre així que no podríem haver triat millor.

L’Intercontinental London – The O2 va ser tot un encert. Tot i no estar a la zona més cèntrica de la ciutat té el metro al costat i en pocs minuts arribes a parades tan cèntriques com Westminster (pel Big Ben) o  Bond Street (per la zona comercial per excel·lència de la ciutat).

L’hotel és preciós, luxós i acollidor alhora i amb molt bon servei. La nostra habitació ens va deixar amb la boca oberta, les parets de vidre ens donaven una panoràmica espectacular al riu Tàmesi i Canary Wharf, el segon districte financer de Londres, situat sobre l’illa de Dogs. Uns estampa preciosa!

Estirats al llit semblava que l’habitació flotés sobre el riu, és sens dubte una vista que mai no et canses de mirar. Tant l’habitació com el bany eren amplis, còmodes i molt ben equipats, els productes del bany eren d’una qualitat molt alta.

Només arribar ja ens havien deixat un detallet de benvinguda a base olives, hummus amb bastonets de pa i macarons de diferents sabors. Aquestes coses sempre s’agraeixen i més quan el desplaçament ha estat llarg. A més, l’habitació venia equipada amb màquina de cafè amb diferents cafès de cortesia.

A part de les vistes de l’habitació, el millor d’aquest hotel per a nosaltres van ser els esmorzars. En vam fer un de cada; un al bufet lliure del menjador principal i l’altre a dins de l’habitació.

Si haguéssim d’escollir triaríem el del menjador principal per la gran quantitat de varietat i opcions pocs habituals en altres hotels. Per altre banda, a l’habitació vam gaudir de la privacitat i exclusivitat d’un esmorzar romàntic l’últim dia del viatge!

El restaurant on es serveix l’esmorzar bufet té també unes precioses vistes al riu, és gran i està molt ben organitzat. Hi ha absolutament de tot, ha estat un dels bufets més complerts que hem trobat al llarg del viatge. Tota mena de dolços des de pastissos fins a croissants passant per mousse i confits, amanides amb una llista d’ingredients llarguíssima, embotits i formatges de la millor qualitat, una gran selecció de sucs i smoothies naturals, pans de totes menes, iogurts casolans.. i a per si tot això no n’era prou, plats a la carta tan calens com freds!

Un cafè boníssim i una selecció de tes de molt bona qualitat. La carta de l’esmorzar a l’habitació és més reduïda tot i que molt bona també, nosaltres vam demanar amanida, una selecció de formatges, fuites tallades naturals, muffins i croissants i ous Benedict, amb sucs naturals i cappuccino del bo; tot un senyor esmorzar!

L’hotel té un spa que consta d’una piscina climatitzada, sauna i bany turc i un gimnàs. Vam fer servir l’spa per fer-nos un banyet un matí abans d’arrancar el dia.

Els serveis de l’hotel són molt bons i tots els treballadors molt amables i disposats a ajudar. Tenen servei de guarda maletes cosa que ens va facilitar molt l’últim dia ja que anàvem a l’aeroport de matinada i vam aprofitar per deixar-ho tot fins a la nit.

Aquest InterContinentals O2 és un hotel en que es gaudeix tot el seu servei amb unes instal·lacions molt noves i un esmorzar extraordinari amb situació francament bona. Tot i no estar al centre, amb metro és molt ràpid però les vistes al riu Tàmesi i als gratacels de Canary Wharf no les trobes en lloc més. A més, és una molt bona opció per tots els esdeveniments que s’organitzen en el O2 Arena ja que s’hi arriba caminant amb pocs minuts. Tot un encert per acomiadar-nos de la vida nòmada per uns dies!