Search

J SHIP HOTEL NAMBA OSAKA

Ben a prop del centre d’Osaka es troba aquest hotel càpsula, el J Ship Namaba, a  menys de 10 minuts caminant de la transitada àrea de Dotonbori. És un hotel amb els estàndards japonesos molt marcats que per una banda s’agraeix perquè esta completament net, dels llocs més ben cuidats, més tranquils i en silenci que hem estat. Per altre banda però aquesta inflexibilitat horària japonesa fa que el check out sigui ben d’hora a les 10 del mati i el check in ben tard, a les 5 de la tarda.

Només entrar ja et fan deixar les sabates a les taquilles de recepció i et donen unes sabatilles per moure’t tranquil·lament per tot l’edifici. Aquest hotel està separat per sexe, és a dir, a una planta només hi poden anar dones, i a la resta només i poden entrar homes. Això és degut a que hi ha els típics banys japonesos en el que s’entra despullat i per tant a cada planta n’hi ha un per gènere.

Al principi costa acostumar-se, però després li acabes agafant el truc. Hi ha una petita piscina central amb aigua calenta on es pot entrar i relaxar-se. Al voltant les dutxes típiques japoneses que són baixes, amb un tamboret per seure i un cubell tirar-se l’aigua per sobre. Això sí, hi ha un parell de dutxes normals per aquells que, igual nosaltres, prefereixin dutxar-se de la forma més convencional.

L’hotel ofereix cada dia tovalloles netes, un pijama i utensilis com raspall de dents, cremes i assecador i planxa de cabell en la zona de dones. Dins de les zones per dormir hi ha dos tipus d’allotjament; les càpsules més convencionals, on es pot escollir si dormir a la part superior o a l’inferior. A dins hi ha llum privada, despertador i endolls per carregar.

O per altre banda hi ha unes petites habitacions on el llit és més gran, hi ha una petita tauleta i una tv amb auriculars per escoltar de forma privada.

El wi-fi funciona perfectament a totes les plantes i l’únic inconvenient que vam trobar és que les taquilles pels homes només estan a la tercera planta i si el llit es troba a la quarta planta s’ha d’estar pujant i baixant cada cop que es necessita alguna cosa.

Aquí no serveixen esmorzar però a la cinquena planta hi ha una zona comuna habilitada per menjar on ofereixen cafè gratuït durant tot el dia. Nosaltres ens compràvem qualsevol cosa, sobretot els típics kit-kat de diferents sabors, i esmorzàvem allà.

En general ha estat una molt bona estada, un hotel súper net i molt ben portat. Molt agradable i acollidor, ideal per experimentar l’experiència dels hotels càpsula. Tot i això, les càpsules no estaven completament tancades sinó que es era una persiana de tela la que tancava el compartiment. Ens ha agradat molt la situació, molt a prop de tot arreu, a pocs minuts caminant i això ho fa ideal si és te poc temps per visitar la ciutat i no es vol gastar en desplaçaments.