Search

JONSONS

El Jonsons va estar una sorpresa 100% positiva. Esperàvem trobar un restaurant italià com els que hi ha per tot arreu fora d’Itàlia, pasta i pizza; però en canvi vam trobar un restaurant italià de veritat; amb bona cuina, bons productes de mercat, i receptes que mesclen la tradició amb la innovació culinària ala perfecció.

És un restaurant situat al centre del poble però en una zona tranquil·la. Només entrar la seva decoració t’acompanya a relaxar-te i disposar-te a gaudir d’una molt bona estona. El seu personal és proper i encantador, tant la cambrera que ens va servir, com el barman, el xef que ens va estar explicant els plats i la seva trajectòria des de Roma fins a Byron i la propietària que va ser molt atenta i agradable; van col·laborar en que la nostra experiència fos immillorable.

El xef ens va preparar una degustació dels seus millors plats, i del primer a l’últim ho va encertar totalment. Vam començar amb una taula d’entrants a compartir amb embotits, formatges i entrats italians tradicionals. Seguidament vam degustar un plat d’ànec, un de porc i uns raviolis casolans fets a mà que ens van transportar directament a Itàlia.

A més, tenen una molt bona carta de còctels, alguns propis i d’altres clàssics. Sobretot cal deixar espai per com a mínim unes postres a compartir, tant la cambrera com la propietària ens van recomanar demanar les peres al vi i en un principi no ens acabava de convèncer la idea, ja que som més de xocolata o pastissos però van posar-hi tant èmfasi que no podíem dir que no. Per sort ens van convèncer ja que aquest és segurament un dels millors postres que hem menjat. És un plat especiat, on la tradició es fusiona amb la tècnica i dóna un resultat totalment sorprenent al paladar. Tot un encert!

Al Jonsons ha estat on, per primer cop en tot el viatge hem tastat cuina europea real i de qualitat. No té res a envejar a cap bon restaurant d’Itàlia. És una parada indispensable a Byron Bay per tots els que voleu gaudir d’un bon sopar.