Search

UNA EXPERIÈNCIA AUTÈNTICA

Katori Guest House és un allotjament està situat al barri Magdalena, un barri de classe mitja a uns 15 minuts del centre històric en cotxe. Katori està regentat per una dona encantadora amb la que vam tenir converses d’allò més interessants i que ens va acollir amb tal amabilitat i proximitat que ens va fer sentir a casa només arribar.

Els seus esmorzars són d’allò més complets; ous, alvocat, suc natural, cafè o te, pa, pernil, olives… Sempre disposada a qualsevol altre oferiment.

Es tracta d’una gran casa familiar amb dos jardins plens de flors que s’ha quedat massa gran per la família i han decidir a oferir les habitacions que tenen a l’edifici contigu a la casa principal, als turistes. Les habitacions són senzilles però confortables. Davant dels dormitoris presideix un floripondio  (trompeter en català), un arbre amb fulles molt grans que es feia servir com a una espècie de droga. Quan es vull la flor deixa anar unes substancies que es pot prendre com a te i provoca al·lucinacions, distorsions d’imatge, visions i molta son.

A més, en el jardí hi abunden els ocells, són una família aficionada i es poden trobar una gran varietat.

La zona on està situada la casa és tranquil·la, està al costat un carrer peatonal ple de comerços i restaurants locals. No ens vam creuar amb masses turistes per la zona, i això li dóna un encant especial. El barri recull l’essència de la ciutat.

Katori Guest House és una molt bona opció per tots aquells que vulguin una experiència més real que la que s’obté en un hotel o hostel a Miraflores o Barranco.