Search

KESA COLOUD9 RESORT

No és gens fàcil aconseguir allotjament a Siargao en temporada alta i recomanem reservar-lo sempre que sigui possible, al menys els primers dies. Una molt bona opció és el Kesa Cloud9 Resort, sobretot si es vol tranquil·litat al davant del mar. Està en una zona privilegiada, just davant de l’onada més famosa de l’illa. A davant hi ha l’estructura de fusta sobre el mar que es fa servir per veure les competicions de surf. La zona és molt més tranquil·la que General Luna, així que es pot dormir plàcidament i si busques acció, en menys de 5 minuts de moto o tuktuk en plantes enmig del bullici.

El Kesa Cloud9 té varis tipus d’habitacions, algunes amb vistes a l’oceà i d’altres com la nostra a l’interior. Llits grans, aire condicionat i el bany propi dins de l’habitació. Ofereix wifi en les zones comunes on serveixen l’esmorzar cada dia al més pur estil anglès. Ous amb bacon i torrades, cafè o té i suc.

La nostra zona preferida de l’hotel és sens dubte la seva terrassa amb vistes al mar des de la que es poden veure els surfistes conquerint la famosa onada. Esmorzar amb aquest espectacle cada matí no té preu.

Un allotjament senzill, sense grans luxes però molt còmode. Fàcil d’arribar i amb parking propi. El millor detall va ser el transfer inclòs fins l’aeroport que ens va proporcionar en Tim, el gerent de l’hotel. Un súper detall ja que es troba a 45 minuts en cotxe i costa més de 5€ per persona.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com