Search
Àsia / Koh Lanta / La Volta al Món / Sud-Est Asiàtic / Tailàndia

DESCONNEXIÓ A KOH LANTA

Vam dedicar un dia sencer per creuar el país d’est a oest, deixar el Golf de Siam i començar a explorar les illes del mar d’Andaman. La primera de totes vam decidir que fos Koh Lanta, una illa potser menys coneguda i menys turística que la resta però que ens va encantar.

El que primer ens va sobtar de Koh Lanta és que deixava de ser una cultura majoritària budista com a la resta del país per convertir-se amb una majoria musulmana. Ple de dones pel carrer amb el bel i fins i tot més menjar àrab de l’habitual.

Vam estar quatre nits, amb molta calma per visitar tranquil·lament les diferents parts de l’illa. Aquest cop ens vam allotjar en un esplèndid resort davant del mar, el Twin Lotus Resort, ubicat a la població del nord, a Ban Saladan. Ens van tractar com reis, amb uns esmorzar per explotar, un massatge cada un i vam gaudir del mar i les dues piscines que hi ha dins l’hotel. La nostra experiència AQUÍ.

Un cop més, vam agafar la moto i vam començar a fer ruta cap al sud de l’illa. La primera parada va ser Chaoe Ley de Sang-ga-u, coneguts com els gitanos del mar. Són una antiga ètnia de Tailàndia, nòmades del mar que es van assentar a la part sud de Koh Lanta i que encara avui en dia conserven les seves costums. La gran majoria són pescadors i vam poder veure el seu poblat i el seu estil de vida auster. De camí vam parar al Koh Lanta Old Town, el primer assentament en tota l’illa quan antigament es feia servir com a punt d’intercanvi de mercaderies entre el xinesos i els àrabs. Ara hi ha un petit carrer amb construccions totes reformades, ple de botigues amb artesania i on es veu clarament el contrast cultural amb temples xinesos, budistes i mesquites.

Si es segueix la costa per la carretera oest s’arriba al Mu Koh Lanta National Park, des d’on es poden fer alguns trecks previ pagament d’un tiquet per entrar. El millor de tot per això són les vistes dels penya-segats que arriben al mar. Des d’allà es poden fer diferents excursions a les illes del sud de Koh Lanta, les anomenades Four Islands. Ara bé, si es volen platges maques allà mateix es pot anar a Kantiang Bay amb un quilòmetre de sorra blanca, Khlong Jark, Had Hin Ngam i Laem Tanod.

Tot i que ens hagués agradat descobrir més illetes del sud de Tailàndia, de més al sud de Koh Lanta, vam tenir que marxar ja que teníem reservat 5 dies en un vaixell per fer submarinisme tot el dia al voltant de les illes Similan, ben a prop de Phuket.

ARTICLES MÉS LLEGITS
Sponsor
CATEGORIES DEL BLOG
MILLORS PAÏSOS PER VISITAR 2024
MILLORS CIUTATS PER VISITAR 2024
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com