Search

KOTAK KOTAK

Kotak Kotak és un negoci jove que aporta aire fresc a la zona. Ho porta la Sookyee, una noia jove amb esperit viatger i moltes ganes de tirar el negoci familiar endavant.

Es tracta de diferents contenidors de vaixell transportats en habitacions amb bany privat i aire condicionat. És un allotjament senzill però molt còmode i molt ben portat. Cada matí, la Sookyee prepara un esmorzar senzill al contenidor principal que serveix de zona comú amb una cuina, menjador i terrassa.  

El nostre contenidor estava a poc metres de la platja, ens entrava la brisa marina per a finestra; i constava de un llit de matrimoni molt ampli i còmode, una zona amb pufs, una terrasseta privada amb cadires i un bany privat amb dutxa amb aigua calenta.

De moment no hi ha wifi en tot l’establiment i és que les telecomunicacions al Tip of Borneo no són massa bones, les dades del mòbil venen i van. Perfecte per desconnectar!

Proper a Kotak Kotak hi ha alguns restaurants, una botigueta de queviures i altres allotjaments senzills. És una zona molt tranquil·la i poc explotada i aquí és precisament on recau el seu encant.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com