Search
Ao Nang / Àsia / La Volta al Món / Sud-Est Asiàtic / Tailàndia

KRABI I AO NANG, PER VENA

Tornàvem a la civilització per conèixer Krabi i els seus voltants, la zona de Ao Nang. L’objectiu número 1 a Ao Nang va ser contactar amb la nostra assegurança IATI SEGUROS que amb dos minuts de rellotge ja teníem preparada una reserva a una clínica molt a prop del nostre allotjament per fer una visita al doctor i intentar curar l’otitis del Marc que havia anat a pitjor. Ens van oferir recollida a l’hotel per portar-nos al centre i mentre esperàvem un tuk-tuk, un cotxe particular o fins i tot un taxi, va aparèixer un ambulància de les grans a l’hotel que ens venia a buscar per una otitis… Els tailandesos són una mica exagerats!

Bé doncs ens van fer un tractament de 3 dies a la clínica, els que teníem disponibles a Ao Nang amb antibiòtic per vena, pastilles i gotes. Molt bon servei, per segon cop durant tot el viatge, gràcies a IATI SEGUROS.

Com el Marc no podia posar el cap dins l’aigua, el nostres dies a la platja es van veure una mica més limitats. Vam poder gaudir del Halloween en el nostre allotjament, l’Ananta Burin Resort. Un resort al centre de Ao Nang, amb un parell de piscines, algun petit tobogan aquàtic i unes habitacions molt acollidores. Ens fèiem un esmorzar que, per ser sincers, ja casi no menjàvem res més fins a l’hora de sopar. La nostra experiència AQUÍ.

Un dels dies vam llogar una moto i vam decidir anar a visitar la zona de Krabi. Ens va enamorar la carretera que hi ha des de Ao Nang, amb uns paisatges brutals! Vam anar directes al Temple del Tigre, o Wat Tham Sua, un dels temples més famosos de la zona. Consisteix en una part religiosa, dins d’una cova, on explica la llegenda que hi havia un tigre gegant que va ser domesticat pels monjos. I la part més interessant, el mirador! Un mirador amb unes vistes espectaculars un cop has recuperar l’alè després de pujar les 1237 escales. A dalt hi ha l’estàtua d’un Buda gegant i es tenen unes vistes espectaculars a la costa de Krabi i fins i tot a les illes del davant. Després vam anar a fer una volta per la pròpia ciutat de Krabi i per ser sincers, no ens va entusiasmar gaire.

Ens va saber greu no explorar massa les platges, ens va quedar pendent anar a Railay Beach, la qual només es pot accedir amb vaixell i la vam veure de camí a les illes Phi Phi.

 

 

Últims viatges
Sponsor
Sponsor
Discount up to 45% for this road trip this month.