Search
Àsia / Bali / Indonèsia / La Volta al Món / Sud-Est Asiàtic

SURFEJANT KUTA

Quan vam iniciar-nos al món del surf a Byron Bay (Austràlia) ja vam decidir que la següent parada seria Bali i no hi ha millor lloc per aprendre en tota l’illa que Kuta. Aquesta és segurament la zona més turística de tot Bali, on hi ha més australians per metre quadrat que a Austràlia (encara que això no és difícil). Plena d’estudis de tatuatges, bars occidentals, botigues de marques australianes i infinitat d’hotels i escoles de surf, és segurament una zona que no haguéssim conegut si no fos per aquest esport. Però la seva fama d’onades perfectes tot l’any ens va convèncer.

Allà vam allotjar-nos al Ramayana Resort and Spa, un complex preciós al més pur estil balinès on ens van tractar com mai. Un tracte proper i molt familiar que ens va encantar, tant el resort com el seu restaurant i spa. La nostra experiència AQUÍ.

Vam passar-hi quatre dies que vam dedicar a descansar, surfejar i l’Estel per fer-se el tatuatge que tenia pendent. Hi ha infinitat d’escoles de surf i també l’opció de llogar una taula a la mateixa platja però nosaltres volíem un instructor, aquest cop per a nosaltres sols. Vam decidir-nos per Odysseys  Surf School i vam acabar encantats.

Odysseys Surf School és una escola molt ben situada a la platja de Kuta que ofereix varies opcions, classes privades, semi-privades i grupals. Nosaltres vam fer les semi-privades ja que consisteix en un instructor per a dues persones i va ser tot un encert. Era el nostre tercer cop sobre la taula i les classes ajuden molt a agafar tècnica i aprendre amb més rapidesa. El nostre instructor era encantador i divertit i ens va estar ajudant tota l’estona, sobretot a mi, tot s’ha de dir… segurament per que el Marc preferia endinsar-se a intentar agafar les onades més grans mentre que jo optava per aprendre a mantenir l’equilibri a l’escumeta abans d’atrevir-me amb les onades de veritat (que a Kuta no són petites).

La classe, d’unes dues hores va ser molt profitosa, el fet de tenir un instructor per a nosaltres sols i les onades perfectes de Kuta, van ajudar i molt. A mitja classe els dos ja érem capaços d’agafar onades sols i surfejar-les fins al final, en la majoria dels casos. Una experiència divertidíssima que ens va deixar amb ganes de més, tot i que per un altre dia ja que vam acabar esgotats.

L’escola té fotògrafs que fan vídeos i fotos de tots els alumnes i les pots comprar de record. Tenen el tema de les fotos sorprenentment ben organitzat ja que un cop acabes la classe i tornes a l’escola ja les han separat per grups per tal que només et calgui fer un cop d’ull a la teva carpeta. Tenen dutxes, tovalloles i guinguetes disponibles i gratuïtes a l’escola així que no cal passar per l’hotel després de la classe. A més, ens van regalar un val per llogar una taula durant dues hores que el Marc va aprofitar al cap de dos dies.

Aquell mateix vespre, el dia en que la meva mare hauria d‘haver fet 60 anys vaig anar a fer-me el tatuatge que fa temps volia en el seu honor. Cap lloc millor que Bali, el viatge que hauriem d’haver fet juntes fa uns quatre anys i en un dia tan especial com aquest. Així que un cop feta la papallona, per acabar de celebrar el dia, vam anar a fer-nos un massatge balinès increïble al spa de l’hotel i a sopar al restaurant Gabah, també del nostre resort, on vam poder degustar les millors especialitats tant balineses com de la resta del país. Un sopar molt especial, boníssim i sorprenent. Sorprenent per la presentació i la forma de servir el plat principal, que els cambrers porten a taula dins una barca de fusta mentre toquen instruments tradicionals.

Últims viatges
Sponsor
Sponsor
Discount up to 45% for this road trip this month.