Search
La Volta al Món / Ruta

LA NOSTRA RUTA!!!

Una de les primeres coses a decidir quan vam posar data per marxar a fer la volta al món va ser la ruta.

Sempre havíem pensat fer aquest viatge durant un any sencer però un cop definits els països a visitar i el temps que volem dedicar a cada un d’ells, hem decidit que ho farem amb 1 any i mig per poder gaudir el temps necessari i sobretot per anar amb tota la calma que faci falta. Per pensar en la ruta hem considerat una fet que teníem molt clar, volíem seguir l’estiu durant el màxim de mesos possible. Evidentment això repercuteix en l’ordre dels països i en el sentit per començar el viatge.

La primera opció va ser començar el mes de maig cap a l’est i fer la part asiàtica primer. Per temes laborals hem allargat 2 mesos la sortida. És per això que comencem a finals de juliol i ho fem cap a l’oest, iniciant així el recorregut pel continent sud americà.

Tenim clar que no es poden visitar tots els països en un any i mig, per tant, tot el continent Africà i els Estats Units ho deixarem per una pròxima vegada i aquest cop ens centrarem en Àsia, Oceania i Sud Amèrica.

La nostra idea és no repetir cap país que ja haguem estat abans, amb l’excepció de la Xina, que evidentment volem acabar de veure el que ens queda i Cambodja que estarem de pas per anar de Laos a Tailàndia.

Econòmicament jugarem amb el nivell de vida de cada país, per passar més temps en zones més barates i dedicar-hi menys en països més cars.

.Ens hem dividit l’itinerari en 4 etapes diferents:

Sud Amèrica durant 5 mesos. Començarem pel sud del Brasil, de les espectaculars cascades de Iguazú fins a Belém, recorrent tota la costa brasilera. Allà agafarem un embarcació per creuar l’Amazones fins a Manaus i seguidament passar a Perú on ens espera el Machu Picchu i les misterioses línies de Nazca. Creuarem a Bolívia a traves del llac Titicaca i arribarem al Salar d’Uyuni abans de trepitjar l’Argentina. Allà farem ruta fins a Buenos Aires i visitarem durant uns dies Uruguay. Agafarem un vol fins a la Patagònia amb la missió de conèixer el continent de gel, l’Antartida. Abans d’acabar l’any estarem creuant Xile fins a Santiago i visitarem els espectaculars Moais de l’illa de Pasqua per acabar l’etapa americana.

Oceania durant 2 mesos. Començarem per Nova Zelanda per recorre-la amb furgoneta durant unes 4 setmanes, seguirem amb unes merescudes vacances a les illes de Fiji i acabarem amb la visita a les ciutats punteres d’Austràlia com Sidney i Melbourne.

.- Sud-Est asiàtic durant 5 mesos. D’Austràlia volarem fins a Indonesia per passar un mes d’illa en illa i continuarem per Filipines fent exactament el mateix. Aprofitarem aquets dos mesos per avançar en immersions i treure’ns el Advanced. Arribarem a Singapur i pujarem el continent travessant Malàisia i Tailàndia. Creuarem Cambodja per entrar a Laos i des d’allà al nord de Tailàndia per acabar a Myanmar en ple estiu.

– Àsia durant 6 mesos. Inici a Sri Lanka, descansarem a Maldives uns dies i començarem la nostre ruta per l’Índia, on hi volem passar al menys un mes i mig. D’allà al Nepal per fer algun trecking al camp base de l’Everest i seguidament entrar al Tíbet, on ens fa especial il·lusió. Un cop a la Xina volem visitar la part sud que ens falta fins arribar a Hong Kong. Taiwan, fer ruta per Japó i visitar les dues Coreas. (Korea del Nord amb agència des de Pequín). A finals d’any agafarem el transsiberià de Pequín a Moscú per acabar la nostre aventura creuant Siberia en ple hivern…

.

Així que la nostra planificació són 18 mesos de viatge per conèixer a fons al voltant de 30 països repartits pel món.

El que tenim molt clar és que ens ho prendrem amb molta calma, allargant o escurçant les estades segons la situació de cada moment. No tenim por a tornar abans d’hora en el cas que deixem de gaudir o se’ns acabi el pressupost.

 

Actualitzat a la tornada: LA RUTA FINAL

ARTICLES MÉS LLEGITS
Sponsor
CATEGORIES DEL BLOG
MILLORS PAÏSOS PER VISITAR 2024
MILLORS CIUTATS PER VISITAR 2024
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com