LA TERRAZA DEL CLARIS
El restaurant La Terraza del Claris està situat al rooftop de l’Hotel Claris amb vistes a l’emblemàtica Eixample de Barcelona.
És un restaurant més aviat petit amb un ambient romàntic i tranquil i decorat amb gust d’una manera senzilla i elegant. Durant l’hivern està completament tancat i, amb calefacció, així que s’hi està molt a gust sigui l’època de l’any que sigui.
El restaurant està dirigit pel xef amb estrella Michelin Aurelio Morales que planteja una cuina mediterrània innovadora a base de productes frescos de temporada.
Uns de els coses que més ens agrada és deixar-nos aconsellar a l’hora d’escollir i així assegurar el tret amb els millors plats o les especialitats de la casa i, aquesta ocasió no podia ser menys.
Com a amuse-bouche ens van portar unes bombes de tripes (callós) i, tot i no ser massa amants d’aquest plat vam confiar en el metre i ens van sorprendre molt gratament. El plat no podia estar més encertat, la veritat és que eren boníssimes i molt especials, es desfeien a la boca.
Seguint les seves recomanacions, vam compartir tres entrants; unes croquetes de cecina amb formatge Idiazabal, un caneló de carabiner i un tàrtar de tonyina amb ostres, emulsió de cítrics i algues increïblement bons!
De segons també ens vam partir un arròs cremós de cabra de mar que és tot un espectacle de sabors i una costella de waygu cuinada durant 24 hores amb parmentier de patata que es desfeia a la boca. Un dels plats més significatius i marca de la casa, tant per la qualitat de la carn com per la manera de cuinar-la, a la que no cal ni gabinet per tallar-la.
Per acabar vam compartir les postres l’especial de la casa, a base de diferents textures de xocolata i patxaran, un dolç molt original amb la intenció de combinar l’últim plat de l’àpat amb la copeta de després de sopar.
Sens dubte La Terraza del Claris és un restaurant que vam gaudir tant per la qualitat del menjar com per l’ambient més íntim i tracte del personal amb les recomanacions dels plats. No només està obert per sopar sinó que també ofereixen un menú diari de migdia molt complet.
Per si fos poc, un dels millors plans de cara l’estiu, quan comença a fer calor, és anar a fer un copa en alguna de les terrasses de la ciutat. Be doncs, a La Terraza del Claris tenen un carta de còctels per degustar tranquil·lament al costat de la seva piscina amb unes magnifiques vistes.
Ara, com s’acosta el dia dels enamorats, han creat un menú degustació especial per l’ocasió. Amb els dies que corren, no hi ha res millor que sortir amb la parella a fer un sopar romàntic i escapar de la rutina diària.