Search

LA VIDA HOTEL

Ens va sorprendre trobar a Taichung un hotel amb aquest nom, La Vida Hotel i vam anar a passar-hi un parell de dies per visitar la nostra primera ciutat de Taiwan.

La Vida Hotel sembla molt més nou del que realment ho és perquè ja fa 7 anys que van obrir però està tot impecable. Està situat en el mercat més popular de tot Taiwan, en el Feng Chia Night Market així que és molt pràctic sortir cada vespre al mercat per donar una volta, sopar i tornar a l’hora que es vulgui sense agafar transport públic ni taxis. A Taichung no hi ha metro però en mateix carrer hi ha varies línies de bus que connecten amb el centre de la ciutat i amb les estacions de bus, tren i l’aeroport. De fet, el bus que surt des de l’aeroport fins a la ciutat et deixa pràcticament davant de La Vida Hotel.

Només entrar el seu gran lobby amb juntament amb la recepció ens dona la benvinguda. Al fons hi ha una zona amb sofàs on ofereixen te, cafè i diferents pastes durant tot el dia. És una zona on es pot anar a treballar mentre es fa un cafè perquè hi ha ordinadors disponibles amb connexió a internet i una sala de reunions oberta a tots els clients. Al fons es troba una petita terrassa a l’aire lliure amb taules i sofàs per relaxar-se o prendre el sol en les hamaques.

Les habitacions a La Vida Hotel són especialment grans. La nostra feia cantonada i un cop més teníem unes fantàstiques vistes a Taichung des de dalt. Cada dia omplien el minibar amb refrescos i dues bosses de patates, a més de cafès i tes. Per primer cop vam experimentar els wàters asiàtics tan famosos, aquells que tenen mil botons diferents i funcionalitats amb sortides d’aigua per tot arreu.. el més curiós és que quan seies la tassa estava sempre calenta!

L’esmorzar ens va sorprendre, no esperàvem un bufet tan gran i amb tantes opcions com les que ofereixen en el seu restaurat a la planta -1. Hi ha opcions orientals com els Dim Sum, fideus o arròs o altres més internacionals com ous fets al moment, amanides, formatges, cereals o croissants. Tenen sucs i cafès de maquina bons que sempre s’agraeix pel matí.

L’edifici de l’hotel és molt modern, pràcticament tot de vidre amb una decoració minimalista. És realment molt agradable i confortable allotjar-s’hi amb un servei extraordinàriament bo.  

Taiwan és un lloc poc conegut pels europeus o americans, pels occidentals en general i això es nota al carrer i en els hotels. La majoria de turisme es local o xinès però tot i així els treballadors parlen bé l’anglès i és fàcil comunicar-se. Ha estat una molt bona opció passar dos dies a La Vida Hotel i gaudir de Taichung una ciutat que ens ha sorprès positivament.