Search

la volta al món

La Volta al Món ha estat, no només l’experiència de la nostra vida, sinó també un viatge interior ple d’emocions, vivències com a parella i un repte de creixement personal. La satisfacció d’haver complert un somni amb una dosis intensa de coneixements culturals, gastronòmics i d’un contacte amb persones i costums totalment diferents.

Estel i Marc

Era l’estiu de 2013, sentats en una terrassa d’un bar just davant del mar a la costa Dàlmata. Tot just ens estavem coneixent, de nit, després de sopar i prenent unes copes.

Quina és la teva il·lusió? Doncs fer la volta al món, va dir l’Estel.

Jo no vaig saber molt bé com reaccionar. Resulta que era la mateixa il·lusió que tenia des de feia anys, gairebé 8, en èpoques d’universitat!

Bé doncs, aquest dia ja és aquí! Després de 4 anys i molts quilòmetres junts a les esquenes, comencem un desig que feia anys que perseguiem. Deixar-ho tot per viatjar durant uns mesos per tot el món!!!!

Deixar-ho tot enrere no és fàcil, els dos tenim una feina que ens agrada i ens ha costat molts d’anys d’estudi i esforç aconseguir, un pis al costat del mar, familia i amics als que adorem; hem construit una vida còmode al Masnou, el poble de tota la vida de l’Estel i que jo m’he l’he fet meu ràpidament.

Fins i tot tenim plans de casar-nos. Però és això el que volem?

Establir-nos ja al poble i viure esperant l’Agost per poder viatjar? No, nosaltres no hem arribat a aquest punt encara, ens queda molt per veure i molt per fer abans d’establir-nos així que ho deixem tot enrere i marxem en busca del nostre somni. 

-I ho deixareu tot per marxar a l’aventura?

-I quan torneu què?

-Us arrisqueu a perdre-ho tot?

Hem sentit aquestes preguntes a diari els últims mesos, i no us enganyarem, nosaltres també ens les hem fet moltes vegades.

Però al cap i a la fi, vida només n’hi ha una i els somnis no tenen cap sentit si no fas res per aconseguir-los. Diuen que les millors coses de la vida comporten un risc i estem disposats a assumir-lo.

Després de 820 dies de viatge, després de 27 mesos en ruta recorrent 40 països en 5 continents diferents, podem dir amb la boca ben gran que és la MILLOR decisió que hem pres fins ara.

Ha estat una experiència que ha superat totes les expectatives, plena d’emocions i que hem anat allargant a mesura que s’acostava la data de tornada.

No hi ha millor senyal que veure com un viatge que havia de durar 18 mesos ho acaba fent en 27.

World 360 Epic Selfie

El nostre viatge de 820 dies per tot el món es resumeix en aquest vídeo selfie de 360 graus que destaca els nostres llocs preferits dels 40 països als quals hem viatjat. 

Aquesta ha estat la ruta completa d’una volta al món immillorable.

Des del 3 d’Agost de 2017 quan vam agafar les motxilles direcció Sao Paulo, passant pel 3 d’Agost de 2019 quan vam decidir allargar i visitar Nord-Amèrica fins la data definitiva de retorn, el 11 de Desembre de 2019.

A més del diari de ruta, en aquesta pàgina volem deixar constància de tots els preparatius previs necessaris i, sovint incerts, per afrontar un viatge d’aquestes característiques.

Reprodueix vídeo

 

També les nostres impressions a la tornada i totes les valoracions que hem anat fent durant el trajecte.

Aquí hi ha tot el necessari per començar a pensar en fer un viatge llarg, de mesos o d’anys i, esperem que serveixi per descobrir aquest esperit viatger i que animi a fer el primer pas…

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com