Search
Àsia / La Volta al Món / Langkawi / Malàisia / Sud-Est Asiàtic

LANGKAWI, ÚLTIMS DIES A MALÀISIA

L’illa de Langkawi va ser la nostra última parada a Malàisia abans de començar la ruta per Tailàndia. És una illa que ens va transmetre molt bones vibracions i que vam gaudir explorant-la amb moto pel nostre compte.

El camp base el teníem a Kuah, la ciutat més important de l’illa i des d’on arriben i surten la majoria dels ferris cap a la península. Ens vam quedar tres dies al Bayview Hotel Langkawi, un dels millors hotels de la ciutat amb unes vistes impressionants des de les habitacions de les plantes superiors, ssobretot durant la posta de sol. Una habitació gegant, piscina i un esmorzar de primera, no ens faltava res més per començar a recorre l’illa de punta a punta. La nostra experiència AQUÍ.

El primer dia vam anar a Cenang Beach, una zona força turística però que concentra bones platges. Aquelles amb sorra blanca i tan planes que camines i camines i l’aigua no cobreix. Per sort, no era època alta però ho vam trobar molt preparat pel típic alemany o rus que va de vacances a Mallorca. Molts restaurants occidentals, hotels, pubs, i molts negocis de motos d’aigua que fins i tot arriben a molestar quan t’estàs banyant tan tranquil.

A la part oest de l’illa hi ha el Cable Car, que et puja fins a dalt de la muntanya on t’espera un pont per caminar per sobre la serralada. Estem convençuts que les vistes deuen ser d’allò més impressionants però ho vam trobar molt guiri, massa turístic i vam desistir. Des d’allà vam arribar fins les cascades Seven Wells, on els joves locals es tiraven de cap entre les roques.

Un dels dies vam anar a fer una de les excursions que més ens va agradar. Vam agafar una barca pels canals del Parc Kilim Geoforest per explorar les coves, visitar els manglars on viuen els micos, conèixer les especies que crien a la piscifactoria local i observar les desenes d’àguiles que cacen allà mateix. Un passeig amb la barca de Langkawi Mangrove Tour d’allò més interessant i molt recomanat!

L’últim dia els amics de Sunset Dinner Cruise ens van convidar a sopar amb ells i a gaudir de les vistes de la posta de sol des del mar. Com la resta de les activitats allà, la majoria dels que estàvem en el vaixell érem estrangers. Una turistada més sí, que no vam poder resistir gràcies a la barbacoa de carn i a la barra lliure de begudes que oferien a bord.

La nostra informació per creuar a Tailàndia per terra va ser bastant confusa en un primer moment, tot i que no vam tenir cap complicació.

L’objectiu era arribar fins a Hat Yai on teníem un vol per anar al nord de Tailàndia. Una opció era creuar per mar directament des de Langwaki fins a Satun però no teníem clar si ens donaven 15 o 30 dies de visat així que vam preferir anar fins a Changlun i creuar per Bukit Kayu Hitam. No ens van posa cap problema pels 30 dies de visat, això sí, només es pot entrar a Tailàndia per terra 2 vegades a l’any.

Si es vol visat per més de 30 dies es pot demanar a una ambaixada Thai a Malàisia, on triguen 2 dies però demanen els vols d’entrada i sortida i reserves d’hotels. Nosaltres vam estendre el visat directament a Bangkok, a l’oficina d’immigració amb un parell d’hores. Això sí, previ pagament de 50€ per cap, una barbaritat!

 

Nosaltres escollim IATI SEGUROS per donar la volta al món. Vols saber per què?

Aquí tens 5% de descompte en totes les assegurances

Últims viatges
Sponsor
Sponsor
Discount up to 45% for this road trip this month.