Search

APARTAMENT LES DIABLETTES

Els apartaments Les Diablettes, són un conjunt de varis apartaments de diferents mides des del més petit, el nostre, que és un estudi per a dues persones fins a apartaments de dues plantes per a tota la família. El complex en sí és molt maco i tranquil, està situat en un carrer poc transitat així que no hi ha gens de soroll i a 10 minuts caminant del passeig marítim, l’epicentre de Punta del Diablo.

Tots els apartaments tenen la seva zona per a prendre el sol i la seva barbacoa, a Uruguai les parrilladas són tant comuns com a Argentina. El nostre, era mono ambient amb un llit gran i còmode i una cuineta i menjador molt ben equipats amb tot el necessari i un bany i una terrassa en la que prendre el sol, fer un asado, dinar o sopar aprofitant el bon temps.

Aquí ens hi vam sentir com a casa, i és que els apartaments ofereixen molta més llibertat que els hotels i quan viatges tant de temps és molt necessari allotjar-te a llocs on et sentis a casa i puguis fer “vida normal”.

La Rossanna, la propietària, viu allà mateix dins un dels apartaments, així que hi és per qualsevol cosa que necessitis, de seguida et dóna el seu número de telèfon i t’indica on és casa seva per tal que la puguis localitzar si ho necessites. Si no, tens tota la llibertat i autonomia del món.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com