Search

VOLANT AMB LEVEL

Sempre hem pensat que les comunicacions intercontinentals des de Barcelona s’haurien de potenciar molt més, augmentant la capacitat de l’aeroport d’El Prat i afegint noves rutes que ens permetin volar directes a la resta de continents.

Sincerament, avui en dia no hi ha massa oferta, però una d’elles és de la filial low cost i de llarg radi d’IAG: LEVEL. Amb vols directes a les principals ciutats d’Estats Units i de Sud-Amèrica, és de les millors i més econòmiques opcions que tenim des de la capital catalana.

Nosaltres vam estrenar-nos visitant Boston en un viatge còmode i agradable.

Parlem de còmode perquè es tracta d’un Airbus 330-200 amb files de 4 seients al mig i dos als extrems, amb uns seients reclinables i amb una pantalla individual amb algunes de les novetats del cinema actual. Parlem de còmode a nivell d’horaris, al menys el que vam anar a Boston, ja que sortia a mitja tarda d’un divendres, ideal per agafar-lo després de la treballar i arribar a Massachusetts a punt per sopar. Per la tornada, un diumenge a la nit, dormint tot el trajecte a bord i arribant a casa el dia següent pel matí. I a més, parlem de còmode a nivell de gestió, amb la possibilitat de fer el check-in online i d’afegir tants extres a la tarifa estàndard i personalitzar el vol segons les necessitats de cada un.

Sens dubte, agradable és en primer lloc el tracte del personal. Amb una professionalitat exquisida ens vam sentir com en poques vegades. Tot el personal de cabina ens va tractar amb un 10 i això fa que marqui la diferència respecte la resta de vols. Podem parlar que agradables també ho són els preus, si més no, populars. Tenen grans ofertes periòdiques que possibiliten creuar l’Atlàntic de forma més econòmica que molts vols dins d’Europa. I per acabar el menjar i servei del propi vol. Un menú que es contracta com un extra i que estava bo, tot i la mala fama del menjar dels avions, a més de vi, cervesa o qualsevol altre beguda.

Durant l’anada el vol anava ple, gairebé sense seients lliures. A la tornada, per contra, estava mig buit i ens vam poder estirar ens la del mig i dormir durant tot el viatge sencer. Un gran detall!