Search

LUMBUNG

Ens va agradar tant el Padi que, l’última nit de la Cuca i l’Anna a Bali, aquest cop per acomiadar-nos, vam decidir portar-les a sopar al Lumbung Restaurant, el restaurant de cuina tradicional indonèsia també de Desa Visesa. Va ser una experiència totalment diferent a l’anterior i també molt agradable.

Aquí l’ambient és més distès i el seu menjar sense pretensions però d’una qualitat excel·lent. Serveixen plats tradicionals de tot el país i vam demanar consell als cambrers per fer una petita volta culinària a Indonèsia ja que la carta és força extensa i volíem assegurar-nos de fer bones eleccions i tastar una miqueta de tot i tot arreu. Els plats estan pensats per a compartir i vam provar verdures, peix, marisc, carn, sopa… i com no, postres típics balinesos. El nostre plat preferit, el cranc de closca tova, sí tant tova que es menja! El més sorprenent els postres, ja que tot i ser balinesos i portar ja uns quants dies a l’illa, no els havíem tastat encara. Són uns postres molt diferents als que estem acostumats.

Ens va encantar sobretot el concepte de menjar per compartir i així poder provar una mica de tot. A més de gaudir del menjar allà gaudeixes de la companyia, és un concepte molt familiar pensat per àpats socials i llargs, per compartir no només el menjar sinó una bona estona.

El local és preciós, una mescla entre tradició i innovació, entre confort i elegància que va acabar d’arrodonir aquesta nit del nostre últim sopar en família, no sabem per quant de temps. El Lumbung és un molt bon restaurant i una molt bona manera de conèixer el país, ja que el menjar diu molt sobre una cultura i Indonèsia és un país de països en el que hi conviuen cultures completament diferents i això queda reflectit en la seva gastronomia rica i variada.