Search
Àsia / Indonèsia / La Volta al Món / Makassar / Sud-Est Asiàtic

A MAKASSAR PER CONÈIXER SULAWESI

Makassar ha estat la nostra porta d’entrada a Sulawesi, o també conegudes com illes Cèlebes, que es troben al nord d’Indonèsia. Sulawesi no figura en la ruta principal de la gent que visita el país, de fet aquí hi ha molt menys turisme que Bali o Java i clar, es nota en les infraestructures.

La majoria de viatgers que visiten Sulawesi fan la mateixa ruta exactament, ja sigui començant pel nord o pel sud. Els punts claus, deixant de banda la capital que és on arriben la majoria de vols, són la regió Toraja, les illes Togean i Manado, amb el parc natural de Bunaken i els seus voltants.

Així dons la nostra ruta començava a Makassar per fer via cap al nord. Makassar no té gran cosa com a ciutat. Vam anar a visitar el centre, on destacaríem el Fort Rotterdam i poca cosa més d’una ciutat més aviat grisa. Al sud es troben les platges de Bira amb un bon fons marí i, al nord hi ha Rammang Rammang, una zona natural amb un riu envoltat de muntanyes al més pur estil Tam Coc de Vietnam o Guillin a la Xina. S’ha de pensar que aquí les carreteres són bastant complicades i per arribar aquestes zones hi ha dues i cincs hores de carretera respectivament.

Nosaltres no hi ha vam anar i vam aprofitar els tres dies per quedar-nos a l’hotel Harper Perintis per organitzar la ruta, escriure el blog i posar-nos una mica al dia. Ens van tractar tan bé que ens vam quedar un dia més del previst en aquest nou hotel a les afores de la ciutat. La nostra experiència AQUÍ.

Després ja seguíem direcció Rantepao per conèixer la cultura Toraja. Així doncs vam agafar un bus nocturn amb la companyia Primadona, realment molt còmodes, que ens va deixar allà a primera hora del matí.

Últims viatges
Sponsor
Sponsor
Discount up to 45% for this road trip this month.