Search

MARCEL DE BUENOS AIRES

Marcel de Buenos Aires és tota una sorpresa. Situat en un barri gens turístic però això sí, a dues passes del metro i diferents parades de bus, està dins un edifici que sembla comú per fora però és espectacular portes endins. Té un enorme pati interior envoltat per les habitacions als pisos inferior i la terrassa, cuina i piscina a l’àtic. És més aviat un Bed and Breakfast ja que la seva propietària hi viu amb la seva filla, i la zona de cuina, terrassa i piscina, són part de casa seva, encara que obertes als clients. Ella ho fa tot, prepara els esmorzars i neteja les habitacions els dies de check-out.

Les habitacions són precioses, amb sostres altíssims, decoració minimalista i, la nostra, amb un llit doble molt i molt còmode, què més podem demanar? No hi havia aire condicionat, al menys a la nostra habitació, però la veritat és que tot i anar-hi a l’estiu no el vam necessitar, amb el ventilar va ser més que suficient i per dormir ni tan sols ens feia ni falta.

Els esmorzars, es serveixen al pis superior, a la terrassa o dins la cuina, on hi ha taules per a tal motiu. Són senzills però molt argentins. Cafè o tè amb llet, suc de taronja i medias lunas una pasta (o factura com diuen aquí) molt similar al croissant però més petita i amb força almívar.

Dins de l’edifici hi tenen una sala per fer classes de ball, tango o altres, que dona al carrer i està acomodada amb altaveus i un mirall central. A més, a la planta baixa hi ha una sala comuna, on es pot prendre un vinet (a l’hotel en venen) mentre es llegeix o s’escolta música tranquil·lament. En la part del darrera del l’hotel, a part de les habitacions, també hi ha apartaments.