Search
Austràlia / La Volta al Món / Melbourne / Oceania / YHA

LA COSMOPOLITA MELBOURNE

A Melbourne vam arribar amb grans expectatives ja que és famosa per ser una de les ciutats més cosmopolites del món, i ens encanten les ciutats que mesclen diferents cultures i costums, no ens va defraudar. A més, allà hi tenim amics de quan vivíem a la Xina i vam aprofitar per visitar-los ja que feia quatre anys que no els veiem.

El nostre hostel, el Melbourne Central YHA, està situat a la zona més cèntrica cosa que ens va permetre visitar els punts claus de la ciutat a peu, tot i que també hi ha l’opció del tram que, per dins el CBD (Central Business District) és completament gratuït. La nostra experiència al Melboune Central YHA AQUÍ.

El primer dia a la ciutat vam passejar per tot el centre. Vam arrancar pel Queen Victoria Market, que és, de fet, molt més que un mercat. Hi ha dues zones molt diferenciades entre elles, una amb souvenirs, roba i trastos varis (tot made in China però a bon preu), i la zona original, un mercat més tradicional on es pot trobar tots tipus de menjar, fins i tot ja preparat. Austràlia no té una gastronomia pròpia però a canvi té influències gastronòmiques d’arreu del món i això es fa tangible en aquest mercat. No deixeu de visitar-lo!

La capital de l’estat de Victòria és també molt coneguda pel seu art de carrer ja que hi ha moltes zones a la ciutat on els grafits són legals i carrers sencers es converteixen en veritables exposicions d’art urbà. Fins i tot es poden veure els artistes treballant en les seves creacions a peu de carrer. Hi ha tours que et porten a veure els diferents carrers artístics però nosaltres vam decidir descobrir-los pel nostre compte mentre ens perdíem per la ciutat.

Al arribar a la zona del riu, ens vam trobar per sorpresa amb el Luke, antic company de feina de l’Estel que no veiem des que vam marxar de Pequín. Imagineu-vos la nostra cara de sorpresa quan va aparèixer del no res! Amb ell vam explorar tota la zona del riu, plena de bars i restaurants.

Per la nit, aquest cop planificat, ens vam trobar amb la Nina, una altra ex-companya de feina dels temps de Xina, i l’Adam, la seva parella, i tot el seu grup d’amics. Vam anar a la zona de Fitzroy, una de les millors zones d’oci nocturn amb un ambient bohemi i relaxat però amb molta vida alhora. És una de les zones preferides dels locals.  

Després de tants retrobaments amb amics amb els que vam compartir la nostra experiència xinesa, no podia faltar una visita a China Town. Un dels barris xinesos més autèntics que hem vist fora d’Àsia (sense contar el de Nova York, ja que allò és 100% Xina), però força petit, es veu molt ràpid i val la pena explorar-lo i pels amants del menjar xinès com nosaltres, és una veritable joia!

 

 

Últims viatges
Sponsor
Sponsor
Discount up to 45% for this road trip this month.