Search

MEZZA9

Per acabar de celebrar l’aniversari del Marc de la millor manera vam anar a sopar al Mezza9, a dins de l’hotel Grand Hyatt. Es tracta d’un restaurant multi concepte en el que hi ha diferents estacions on els xefs preparen diferents tipus de menjar especialitzat. Tens l’opció de d’asseure a la sala en taules individuals, a les diferents barres on pots veure els xefs treballar o en una sala privada. Nosaltres, al ser una ocasió especial volíem un sopar romàntic així que vam seure en una taula per tenir més privacitat però no perdre’ns res.

La sala és espectacular, la decoració no pot ser millor i els diferents ambients marcats, segons tipus de cuina li donen un aspecte modern, fresc i exclusiu alhora. El menjar, un espectacle per tots els sentits. És un muntatge culinari en el que els xefs preparen plats especialitzats amb aliments de primera qualitat. Hi ha zona de grill, de cuina al vapor, de peix i marisc sostenible -els tenen vius en peixeres a la vista i només “pesquen” sota demanda-, wok, sushi, zona de pastisseria i el seu famós Martini Bar on tenen la selecció de Martinis més gran de tot Singapur.

Va ser complicat escollir què menjar amb tanta oferta així que ens vam deixar aconsellar pel personal del restaurant. No ens podrien haver recomanat millor! Vam començar l’àpat compartint tres entrants, un mix de sashimi espectacular i dues amanides originals i fresques, com a plat principal vam compartir un plat de vieires, un de peix i un d’arròs. Cada plat era millor que l’anterior, segurament el nostre preferit el sashimi, es desfeia a la boca! I de postres… ens van sorprendre doblement, per una banda ens van portar un assortit de diferents postres increïble. La presentació ja deixava amb la boca oberta. Dins el set hi havia una mica de tot, pasta de full, crep, coulant de xocolata, gelats… una meravella! Després d’aquest festival de dolços, ens van tornar a sorprender amb un detallàs d’aniversari pel Marc: un pastís fet a mida de la seva pastisseria integrada. Quin pastís! Pura xocolata! no vam ser capaços de menjar-nos-el, com ja esperaven, i ja tenien la seva caixeta preparada per que ens l’emportéssim. De fet, el restaurant té botiga on es poden encarregar pastissos a mida o emportar-tels després d’un bon àpat.

Singapur és conegut per la fama en la gastronomia, i el street food que et trobes a cada cantonada és espectacular, menjar boníssim i barat. Ara bé, poder sopar en un restaurant de primera qualitat com el Mezza9, destacat per la seva cuina i poder provar diferents plats que no es troben en el carrer, no té preu! Ho reconeixem, ens encanta menjar i encara ens agrada més menjar bé! En ocasions especials, llocs especial. Perquè 29 anys no es fan cada dia!