Search
Àsia / Japó / La Volta al Món / Nagoya

EL CASTELL DE NAGOYA

Nagoya no és una ciutat la qual la gent acostuma a parar quan es fan rutes pel Japó. Tot i ser la quarta ciutat més gran del país no acostuma a tenir el mateix turisme que Osaka, Kyoto o per suposat Tòquio. A nosaltres ens venia perfecte parar durant un parell de dies per conèixer la ciutat i fer camp base per recórrer una antiga ruta històrica, la ruta Nakasendo.

Només arribar vam anar a fer el check in al nostre hotel pels següents dos dies, el Hilton Nagoya. Està ubicat a 5 minuts del centre en una de les vies principals de la ciutat. Vam tenir una habitació a la planta 21 així que les vistes a la ciutat eren espectaculars. A més, van tenir la gentilesa de convidar-nos a sopar l’última nit en el seu restaurant japonès i teníem inclòs el Club Loung (la sala màgica) amb esmorzar, afternoon tea i un sopar light amb barra lliure. La nostra primera experiència en un Hilton AQUÍ.

La primera tarda la vam dedicar a conèixer la part més cèntrica de la ciutat, una de les zones comercials més interessants com és la Osu Shopping District. Unes galeries cobertes amb desenes de botigues de roba local i multi marca. Allà mateix està el Osu Kannon, un dels temples budistes més importants de Nagoya. Ja per tornar vam passejar per l’avinguda principal fins l’estació de Sakae, on està tot centre neuràlgic de la ciutat amb restaurants i centres comercials a mansalva.

El dia següent, després d’un esmorzar de campionat, vam decidir anar a visitar el Castell de Nagoya, de rellevant importància per la unificació del Japó en el segle XVI. Vam tenir la sort que només entrar ens vam trobar amb una voluntària que oferia una visita guiada per tot el recinte amb explicacions amb anglès o millor dit, anglès molt bàsic. Va ser una pena que la torra principal del propi castell estigues en obres i no poguéssim accedir.

Per entrar-hi s’ha de pagar 500Y (4,3€) i es pot accedir als palaus recent reconstruïts que hi ha a la base del castell. Degut a la destrucció que va patir en la Segona Guerra Mundial, ara s’ha tornat a obrir el Hommaru Palace, que va ser construït inicialment el 1615 com a residencia per quan l’emperador visités la ciutat i que només es va utilitzar quatre vegades. En el seu interior hi ha diferents habitacions amb tatamis i pintures en les parets amb representacions de l’època que s’ha fet a mà amb artistes especialitzats. Molt recomanable de veure.

Nagoya és una ciutat interessant per parar, tot depenent dels dies disponibles però suficient amb un parell per conèixer la ciutat i les seves rodalies. Va de pas en el trajecte entre Tòquio i Kyoto i per tant no s’ha de desviar la ruta. A part, des de Nagoya es pot anar fàcilment a la zona de Takayama per conèixer la part dels Alps Japonesos.

ARTICLES MÉS LLEGITS
Sponsor
CATEGORIES DEL BLOG
MILLORS PAÏSOS PER VISITAR 2024
MILLORS CIUTATS PER VISITAR 2024
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com