Search

Nosaltres

Som l’Estel i en Marc, dos viatgers de vocació que cansats d’esperar les vacances de cada estiu vam decidir anar a fer La Volta al Món durant més de dos anys, concretament 820 dies.

Aquest va ser el motiu principal per la creació del blog: explicar la nostra experiència real per 40 països en 5 continents diferents. 

Intentem plasmar la nostra propia experiència cultural, social i gastronómica de tots els llocs que visitem amb petites opinions, reflexions i punts de vista sobre la gran diversitat que hem trobat fora de casa nostra.

Expliquem anècdotes, històries, recomanacions i consells viatgers que ajudin a tots els lectors a preparar un viatge en algun dels destins que ja coneixem i a inspirar a futurs viatgers a veure món.

L’Estel

 

L’Estel, enamorada de la moda, és la branca més social de la parella. La relacions públiques d’El Món a la Mà contactant amb qualsevol que ens demana consells. És capaç d’establir converses inclús sense parlar el mateix idioma. És la gran responsable de nostre compte d’Instagram, encarregada d’editar les fotos i d’escriure tots els post. És la part més irracional i descarrada, sempre disposada a fer un salt al buit. Amant dels esmorzars amb amanida i cava, les ciutats frenètiques, la platja i els parcs d’atraccions.

El Marc

 

El Marc és la part més racional, encarregat de la planificació i l’organització del viatge, de mirar vols i rutes. Portar tot el control pressupostari dia a dia i la gestió del blog. És el conductor de les motos, el tuk-tuk i la camper. Un GPS humà que mai no perd el nord. Fanàtic del Barça, lamenta no haver pogut seguir tots els partits pel canvi horari. Adicte al dolç, ens ha fet tastar i retastar totes les pastes d’arreu del món. Li encanta el submarinisme, les vistes panoràmiques, les zones tropicals i les rutes gastronòmiques.

 

Hem estat motxillers durant més de dos anys seguits però no ens posem cap etiqueta a l’hora de viatjar. Exploradors, viatgers, somiadors, aventurers però sobretot vividors. I és el que hem fet aquests dos últims anys: viure! Viure un somni, viure experiències i viure pel món de forma nòmada durant 27 mesos.

La nostra història comença l’estiu de 2013 quan la casualitat o el destí va fer que ens creuéssim i, no podia ser d’altre manera que viatjant. Dubrovnik va fer de celestina i ens va unir juntament amb les ganes de viatjar i una mateixa manera d’entendre la vida.

Al cap d’una setmana ja feiem el primer viatge a Portugal i al cap d’una mes vam anar a viure junts a Beijing durant tot un any. Allà vam iniciar els viatges amb motxilla i ens van encantar.

Ara s’ha acabat una etapa increïble de la nostra vida però la nostra passió per viatjar segueix en augment i ja estem preparant els següents destins. Sabem que hi ha un abans i un després de la Volta al Món però també som conscients que com més temps estem viatjant, més ganes tenim de veure món. Així doncs encara ens queden molts racons per descobrir.

T’apuntes amb nosaltres a fer girar el món a la mà?