Search

NOVOTEL CENTRE MOSCOW

Només arribar ben d’hora pel mati després de tot un viatge per la nit en el Transsiberià, el amics del Novotel Centre Moscow ja ens tenien preparada una habitació perquè ens poguéssim dutxar, descansar i anar a esmorzar en el seu increïble bufet que tenen en el restaurant de l’entrada.

A l’habitació vam trobar preparat un d’aquells detalls que marquen la diferencia: un pastis amb forma de daus de xocolata amb unes fotografies nostres. Una habitació gran i moderna amb vistes al carrer principal on hi ha tots els edificis d’aquesta nova i moderna àrea econòmica de la ciutat.

Està molt ben comunicat amb tres estacions de metro que amb pocs minuts et deixen al centre geogràfic de la ciutat. A més, passa el riu just pel costat i les vistes des de dalt d’aquests gratacels a la resta de Moscou són simplement increïbles.

Va ser el primer cop que ens allotjàvem en un Novotel durant tot el viatge i l’experiència va ser molt i molt bona. El primer dia ja ens van regalar un passes per anar al mirador de Panorama 360, el més alt d’Europa, que es troba just al costat perquè ens féssim una idea de la magnitud de Moscou i, durant la resta de dies ens van tractar de meravella.

És un hotel circular, el més gran d’aquesta zona de negocis, destinat tan a turisme recreatiu com a negocis ja que té diferents sales de reunions. Amb un estil modern i elegant, ens va agradar molt l’esmorzar que ofereixen cada dia en forma de bufet lliure. Hi havia moltes opcions per escollir, tan dolces com salades i els ous al gust que et preparen al moment. A més de sucs naturals i cafè expresso del bo. A dins també hi ha un restaurant de menjar internacional per poder sopar i dinar i un bar on fer la copeta abans d’anar a dormir.

Una experiència molt agradable en una zona segura amb edificis moderns i amb accés a la resta de àrees de la ciutat de forma molt fàcil. Una molt bona elecció que repetiríem sens dubte el dia que tornem a visitar la capital russa. Tenim pendent tornar-hi perquè amb només dues nits no és suficient per una ciutat tan gran amb tantes atraccions.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com