Search

OLD WHARF

L’Old Wharf és un dels restaurants més romàntics de Hobart. Està situat al moll i ofereix unes vistes precioses des dels seus grans finestrals. El restaurant intenta captar la història de la indústria de Tasmània a través del seu decorat minimalista; la pesca, la caça de balenes, la construcció de vaixells i la granja. Està format per una cuina oberta on es veu tot el treball dels xefs mentre un està assegut a taula, una forma original de gaudir de la gastronomia del local.

Vam demanar tres primers freds per compartir que consistien en una tataki de tonyina, una terrina de pop amb patata fumada i romesco i un tàrtar de cérvol. El segon plat ens vam partir un ragú d’ànec acompanyat de tres tipus diferents de patates al caliu. Vam acompanyar-ho de d’un vi blanc i un vi negre local, els dos excel·lents. Tots els plats impecables, boníssims i amb una presentació de deu! La qualitat dels ingredients és genial, productes frescos i de proximitat de la millor qualitat.

És realment una molt bona opció per gaudir d’una vetllada única i molt bon menjar a Hobart. Una experiència boníssima i, sens dubte, un lloc al que tornaríem a anar per provar productes diferents.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com