Search

On ens has vist

Diari Ara.cat

L’estiu que vam tornar a casa de forma momentània, després de 2 anys vivint i viatjant per tot el món, la Cristina, redactora del Diari Ara, ens va fer una entrevista que es va publicar el 21 d’Agost de 2019. En aquest article expliquem, juntament amb altres viatgers, com les col·laboracions amb empreses hoteleres, de viatges i de restauració ens va permetre reduir el nostre pressupost inicial i per conseqüència, augmentar el viatge a més de 2 anys quan inicialment era per 1 o 1 any i mig. I no només això, sinó com poc a poc, la qualitat de les col·laboracions va anar escalant fins arribar a allotjar-nos en alguns dels millors hotels del món i menjar en autèntics restaurants de luxe.

Jornadas grandes viajes

Una de les grans il·lusions que teníem al tornar va ser participar en les increïbles Jornadas de los Grandes Viajes i ho vam complir a finals d’abril de 2022 explicant el que va ser el nostre gran viatge fent La Volta en Món en 820 dies!

Les jornades són unes xerrades inspiradores que diferents viatgers expliquen el que ha estat un gran viatge durant mesos o anys i que organitzen el Pablo i la Itziar anualment a Madrid, Barcelona i a vegades a Bilbao. En la xerrada, seguint la nostra ruta pel món, vam anar explicant quin és per nosaltres el rànquing de 1-10 del nostre viatge, comentant anècdotes, històries i reptes que vam trobar pel camí.

Rac 1

Durant la nostra etapa pel sud-est asiàtic ens vam aficionar als podcasts d’un nou programa de ràdio que en aquells moments arrancava a RAC1, el Viatja Bé amb l’Esther Muñoz, on s’explicaven diferents viatges pel món, llocs apassionants per visitar i relats de viatgers inspiradors. A la tornada, un cop ja instal·lats a casa, vam tenir el gran plaer de ser entrevistats per l’Esther i explicar-li la nostra ruta sencera en dos programes diferents i molt interessants.

ABC Viajar

L’ABC Viajar és un dels grans referents a nivell estatal en matèria de viatges i aprofitant que han fet 15 anys, ens van fer una entrevista a un grup de viatgers per explicar com veiem el futur viatger ens els propers 15 anys. Quines són les properes grans il·lusions, llocs marcats que ens agradaria conèixer i viatges pendents que tenim els que més hem viatjat. Una entrevista de l’octubre de 2022 on es parla del futur dels viatges amb viatgers fascinants.

També es pot llegir l’entrevista sencera en aquest enllaç a la seva web:

Eitb.eus

El 14 d’abril de 2022 es va publicar una entrevista que ens va fer el mític Roge Blasco en el seu programa de viatges de Levando Anclas. Lamentablement avui aquest gran programa s’ha deixat d’emetre després de gairebé 40 anys en antena. Ha estat un dels programes més veterans de Radio Euskadi des de que es va iniciar el 1984.

Ens sentim molt afortunats de haver pogut parlar i explicar-li a el Roge el nostre viatge, fent un repàs pels països més destacats i algunes de les anècdotes en aquests viatge de 820 dies.