PADI FINE DINING
La segona nit, ja que la primera l’Anna i la Cuca van arribar tard i esgotades, vam anar a celebrar la seva visita al que segur és un dels millors restaurants d’Ubud. El Padi Fine Dining, un restaurant situat dins el resort Desa Visesa Ubud però obert a tot el públic. Es tracta d’un restaurant nou i innovador.
La seva cuina és de qualitat molt innovadora amb tocs i tècniques d’alta cuina occidental i influència de sabors asiàtics. És un restaurant que denominen pescateria ja que els plats són només a base de peix, marisc i vegetals. Vam fer un menú degustació que ens va sorprendre de principi a fi. Fins i tot les begudes són especials i te les preparen a la taula, tot un show!
El primer de tot va ser un còctel especial de la casa que el cocteler ens va preparar a la taula. Tot seguit vam començar amb el que seria un sopar inoblidable i excepcional una emulsió de julivert amb caviar d’albergínia, pans especiats amb diferents dips, farcellets frescos de verdures i peix, cruixent de fulles de curri, cons omplerts de crema de tòfona i verdures, una amanida de remolatxa i formatge… i per acabar uns postres espectaculars, entre els que es trobava el nostre preferit, un coulant de xocolata negre amb gelat al punt.
Ens costa decidir quin de tots va ser el nostre plat preferit però el que tenim clar és que els postres són ineludibles. No va haver-hi plat que no ens sorprengués, des dels aperitius als postres van ser tot descobriments. No haguéssim pensat mai que es pogués fer alta cuina i tant variada només amb peix i vegetals. És tota una experiència culinària que recomanem al 100%.
El local sí és també impressionant, decorat amb molt de gust i un amb estil modern i minimalista i amb la cuina oberta on es poden veure les elaboracions dels xefs des de la taula. Hi ha una terrassa impactant amb unes vistes espectaculars als jardins del hotel i al riu que passa per dins del bosc.