Search

PALAFITO CUCACO HOSTEL

El Palafito Hostal Cucao té més d’hotel boutique que d’hostal tant pel seu edifici, les comoditats que ofereix com pel servei. Està just a l’entrada del Parc Natural Cucao i és el campament base perfecte per passar-hi uns dies de desconnexió, relax o fent activitats de muntanya.

L’edifici de l’hotel és preciós, tot de fusta és una mescla perfecte entre la modernitat de les seves formes amb la tradició de la fusta i els palafitos. Les habitacions són espaioses totes amb vistes al llac. Els llits són súper còmodes i grans. Des del propi llit, si es mira per la finestra dona la sensació d’estar dormint damunt del llac.

Les zones comuns són també espaioses i acollidores. Hi ha una enorme terrassa a peus del llac on es pot menjar, prendre el sol o simplement relaxar-se llegint un llibre. Una sala d’estar i menjador àmplia i còmode amb música i biblioteca i una cuina perfectament equipada i sempre neta a la disposició dels clients, cosa essencial ja que en aquesta zona no hi ha masses opcions per menjar.

Els esmorzars són espectaculars, iguals que els del seu hotel germà de Castro. Serveixen pa i pastís casolà fet cada dia, melmelades artesanals, fruites variades, iogurt i cereals, embotits i formatge, sucs de fruita naturals… cafè, te, xocolata en pols i llet i ous.

Per un cost extra, tenen una tina d’aigua calenta al jardí on es pot gaudir d’un bany relaxant tot contemplant els paisatges naturals. A més, també s’encarreguen d’organitzar qualsevol excursió que es vulgui fer pel parc natural o pel llac, ja siguin cavalgates, kayak o treckings.