Search
Brasil / La Volta al Món / Paraty / Sud Amèrica

PARATY CIUTAT COLONIAL

Paraty és una ciutat costera, amb un casc antic colonial molt ben conservat, cases baixes molt característiques amb les portes i finestres pintades de colors i un empedrat de denota l’antiguitat dels seus carrers i que de ben segur ha torçat més d’un turmell. Uns carrers que s’inunden quan la marea puja. És un destí molt recomanat per pocs dies. Es pot arribar perfectament des de Rio o Sao Paulo en autobús. Un autobús regular uneix Sao Paulo amb Paraty unes 4 vegades al dia, en un trajecte de 6 hores.

L’atracció principal de Paraty és passejar per la ciutat. Els dilluns al vespre, la plaça central es converteix en un sambòdrom amb grups locals tocant en directe i fent ballar a la gent del poble i turistes (la majoria brasilers).

A més, val molt la pena dedicar un dia a visitar les platges del voltant. Els hotels i les agencies turístiques ofereixen molts tours amb grups grans de gent que et porten a visitar aquestes platges. Nosaltres hem preferit anar pel nostre compte fins a la zona on estan totes les barques atracades. Allà hem conegut l’Antonio, un home jubilat encantador que ens ha ofert portar-nos amb la seva barca molt més ràpida que la resta d’embarcacions. Li hem pagat 120 R$ per dues hores. Ell ens a portat a dues illes i a tres platges, cada una superant l’anterior. Si arribeu a la zona pregunteu per ell i la seva barca que es diu Protege.

A Sao Paulo vam descobrir els restaurants de menjar a pes, i Paraty hem vist que són la millor opció per menjar bé i barat. Segurament estan en altres països però no ens havíem trobat mai cap. Un self-service de menjar casolà on es paga segons el que pesa el plat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ARTICLES MÉS LLEGITS
Sponsor
CATEGORIES DEL BLOG
MILLORS PAÏSOS PER VISITAR 2024
MILLORS CIUTATS PER VISITAR 2024
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com