Search
Àsia / La Volta al Món / Phi Phi / Sud-Est Asiàtic / Tailàndia

KOH PHI PHI, LA PLATJA

A la gent de les illes Phi Phi li va canviar la vida a l’any 2000 després de l’estrena de la pel·lícula La Playa (The Beach) protagonitzada per DiCaprio. Una pel·lícula gravada en una de les cales d’aquest petit arxipèlag, concretament Maya Bay que avui en dia es troba tancada al públic però que encara es pot visitar amb vaixell i banyar-se a les seves aigües.

En el 2004 va quedar completament devastada a causa del tsunami però ara ja es troba recuperada. Són un total de 4 illes, sent Koh Phi Phi Don la més gran, amb tota la infraestructura turística i on arriben tots els ferris.

Acostumen a ser illes plenes de gent, turistes buscant la sorra blanca i l’aigua turquesa però vam trobar suficient espai a la platja de Loh Dalum com per passar-hi tot un matí. També hi ha un parell de miradors interessants si es vol fer alguna caminata per dins l’illa. Una de les excursions que vam fer va ser amb Maya Bay Sleep Aboard, que ens va portar a conèixer les millors cales i la badia de Maya Bay, on a més, passen la nit a bord del seu vaixell per banyar-se a la Monkey Beach el matí següent. Hi ha molt bon ambient, sopar i begudes inclosos, kayak per les aigües cristal·lines de Koh Phi Phi Ley, snorkel nocturn per veure el plàncton luminescent i una visita nocturna a la platja. Molt recomanable!

 

 

Últims viatges
Sponsor
Sponsor
Discount up to 45% for this road trip this month.