Search
Àsia / La Volta al Món / Phuket / Sud-Est Asiàtic / Tailàndia

PHUKET, PUNT I SEGUIT A TAILÀNDIA

Phuket ha estat la nostra última parada a Tailàndia de moment. Ha estat més un lloc de pas que una visita en sí ja que el nostre vol cap a Siem Reap sortia des de l’aeroport de Phuket i vam aprofitar per quedar-nos en parell de dies. Tot i que ens haguéssim quedat més dies, o millor dit més setmanes, vam marxar de Tailàndia per seguir amb la nostra ruta i per rebre una vista especial. Els tiets de l’Estel ens venien a veure per fer amb nosaltres una part del nostre recorregut a Cambodja i Laos.

Phuket és una illa gran, nosaltres ens vam quedar a tocar de Phuket Old Town, la part més antiga de la ciutat principal. El nostre allotjament va ser l’Atelier Poshtel Phuket. Un nou concepte entre hotel i hostel, amb habitacions compartides i privades, amb una decoració boutique minimalista i molt molt acollidor. La nostra experiència AQUÍ.

Vam anar a fer una volta pel centre històric de la ciutat on vam trobar una desfilada cultural de diferents països. No és una ciutat atractiva per si mateixa, així que la millor opció les llogar una moto i arribar fins les millors platges repartides per l’illa. A nosaltres ens va encantar el Chillva Night Market, molt a prop de l’hotel, hi vam anar les dues nits. Música en directe, menjar de tot tipus, paradetes de roba i complements i molt ambient al carrer! Els mercats nocturns de Tailàndia són segurament dels millors del món, amb menjar fresc, boníssim i molt econòmic. Una bona immersió a la cultura thai, sobretot aquells que estan preparats pels locals .

Ens acomiadem de Tailàndia sense enyorança ja que en poc més de tres setmanes tenim intenció de tornar al nord, a Chiang Mai, per gaudir d’un festival molt emocionant, el Yee Peng!

 

 

Últims viatges
Sponsor
Sponsor
Discount up to 45% for this road trip this month.