Search
Àsia / Filipines / La Volta al Món / Port Barton / Sud-Est Asiàtic

D’ILLA EN ILLA A PORT BARTON

Port Barton era la nostra següent parada després de Puerto Princesa. El que no sabíem és que ho tindríem tan fàcil amb un tour organitzat per l’Astoria Palawan. Una mini furgo ens va portar des de l’hotel fins al poble on vam poder deixar tot l’equipatge en unes petites cabanyes, el nostre allotjament per passar-hi la nit, abans de començar l’excursió.

Només érem 8 adults i dos nens els que pujàvem a la barca per fer un recorregut per les illes de Port Barton. Tots clients de l’Astoria i amb una guia acompanyant que vam tenir durant tota l’excursió.

Després de registrar-nos ens vam dirigir al primer punt per fer snorkel. El lloc era força correcte, amb molt de corall i alguns peixos però una mala decisió va fer que sortíssim quasi tots rascats i amb alguna ferida. El fet de deixar el vaixell tant a sobre del corall i a tant poca profunditat va fer que només entrar a l’aigua alguns es rasquessin per complet, per no parlar de com es fa malbé el corall llençant l’ancora al damunt. Realment esperem que fos un cas aïllat.

  El segon punt va ser a una platja de sorra blanca, on vam aprofitar per banyar-nos abans de dinar una fantàstica barbacoa espectacular que van preparar el staff del vaixell. Peix a la brasa, pollastre, arròs, carn.. una mica de tot i molta fruita! Després de dinar vam anar al tercer punt del circuit, una petita illa, amb aigua molt cristal·lina on hi havia varies hamaques per poder fer la siesta. Un lloc per descansar on ens van regalar un coco a cadascú que estava boníssim. Just al davant hi ha el Turtle Point, on per sort vam poder veure una tortuga mentre fèiem snorkel. L’últim punt va ser un petit banc de sorra, ja de camí de tornada, on teòricament hi havia moltes estrelles de mar. En vam veure tres o quatre abans d’enfilar direcció Port Barton.

Va ser una bona excursió per gaudir de platges paradisíaques i aigua transparent, on per sort no vam trobar massa gent. Desprès de donar una petita volta pel centre de Port Barton i fer un parell de cervesetes a la platja, sempre la nostra preferida Red Horse, vam anar a sopar en un dels llocs de moda del poble, Mojito Bar. Es troba a les afores, per tant s’ha d’anar amb tuk-tuk i, es tracta d’un local obert, on es pot sopar i sobretot prendre una de les seves especialitats, el Mojito. Amb un ambient tènue, música agradable i un menjar deliciós, vam passar una fantàstica nit que no esperàvem pas. Els seus propietaris, una parella de Nova Zelanda van obrir aquest restaurant després de visitar l’illa anys enrere, ara estan a punt d’obrir un bon hotel al mateix poble, el qual si que li falta algun allotjament de més qualitat.

Últims viatges
Sponsor
Sponsor
Discount up to 45% for this road trip this month.