Search
Austràlia / La Volta al Món / Oceania / Port Douglas / YHA

CANGURS I KOALES A PORT DOUGLAS

Port Douglas queda gairebé a mig camí entre Daintree Rainforest i Cairns. Vam fer una parada de dos dies abans d’agafar un vol cap al sud del país.

El problema amb les platges segueix en aquesta zona de la costa, prohibit banyar-se a causa de les meduses i dels cocodrils excepte en una àrea delimitada amb xarxes on hi ha socorristes que controlen. Port Douglas és una zona de platja bastant turística on al centre hi ha zones comercials i poca cosa més. No ens va cridar massa l’atenció així que vam aprofitar per fer bàsicament dues coses:

Primer gaudir del hostel i la seva piscina. El Cortal Beach o Port Douglas YHA (estan associats) és dels més complets que hem estat. Una habitació doble amb banys com si fos d’un gran hotel, una fantàstica piscina i l’esmorzar inclòs. La nostra experiència AQUÍ.

Després vam aprofitar per visitar WildLife Habitat, un santuari d’animals endèmics i/o en perill d’extinció que cuiden i crien animals orfes o en perill d’extinció en el seu centre de reproducció. Es pot visitar i veure aquests animals en estat de semi-llibertat dins del centre. Nosaltres hi vam passar tot el matí i realment ens va agradar. No som partidaris de visitar els zoo però aquest lloc ens va sembla que al dedicar-se a cuidar els animals i no només exhibir-los valia la pena conèixer-ho.

L’animal estrella és el koala sense cap discussió. En tenen tres o quatre i en vam poder tenir-ne un als braços un durant pocs segons. A més de cocodrils i moltes aus diferents hi ha fins hi tot una parella de cassouaris però nosaltres on més temps vam passar va ser jugant amb els cangurs i els wallabies que corren lliurement per la zona de la sabana. Es notava que estaven acostumats a les persones perquè es deixaven tocar i acariciar sense problemes.

ARTICLES MÉS LLEGITS
Sponsor
CATEGORIES DEL BLOG
MILLORS PAÏSOS PER VISITAR 2024
MILLORS CIUTATS PER VISITAR 2024
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com