Search

PORTAL DEL SOL

Durant la nostra estada a San Pedro de Atacama ens vam allotjar a l’hostal Portal del Sol buscant sortir del nucli turístic on les milers d’agències i venedors trenquen tot l’encant de la zona. Es tracta d’un hostal a uns 15 minuts a peu de la plaça central situat en una zona més residencial i autèntica.

L’hostal el regeix la Marisela, una noia encantadora que va fer que la nostra estança fos tan agradable que fins i tot decidíssim allargar-la; ens va aconsellar sobre els imperdibles de la zona, sobre on trobar restaurants locals on menjar bo a un preu raonable ja que al centre estan els preu infladíssims i està tot pensat pel turista.

El Portal del Sol és un establiment petit i de tracte familiar amb habitacions còmodes amb bany privat i aigua calenta, cosa que feia dies ens costava de trobar! És una molt bona opció si el que es busca és estar a la ciutat però fora de l’epicentre turístic.

 

 

AYLLU DE COYO

Per trobar tranquil·litat total, independència, proximitat als punts d’interès i bon paisatge, la Marisela té una opció encara millor. Juntament amb el seu germà, lloguen cases completes a Ayllu de Coyo, un oasi a les afores del poble i a escassos metres del Valle de la Luna. Una de les poques zones verdes que es poden trobar per Atacama.

Vam tenir l’oportunitat de veure-les i són simplement perfectes; molt espaioses, ben decorades i equipades, amb espai exterior i barbacoa. Ideals si es viatja en família o per a un grup d’amics. Tenen també aparcament privat ja que es necessita cotxe per arribar-hi i moure’s per la zona. De totes maneres, ella s’ofereix per portar als hostes al poble i del poble a la casa. Hi ha l’opció de que coordinin varies visites amb les agencies locals si es vol arribar i tenir-ho ja tot preparat.

Us deixem el seu contacte directe:  Marisela +56.9.6738.9604  

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com