Search

EL PORTAL DE SAN LÁZARO

El Portal de San Lázaro, que està situat a l’antic barri de Sant Lázaro, al centre històric d’Arequipa, va ser casa nostra el temps que vam passar a Arequipa. El seu preciós edifici que data de l’any 1825 i decoració d’aire colonial acompanya perfectament la ciutat i fa que t’endinsis dins la seva història.

Les habitacions són amplies, ben decorades seguint l’estètica de l’edifici i amb totes les comoditats i envolten el pati interior d’estil colonial i es reparteixen en tres pisos. Hi ha dues gran terrasses amb vistes a la ciutat amb taules, cadires i sofàs per descansar, desconnectar i relaxar-se. També, una sala amb begudes calentes permanents a qualsevol hora, diferents classes de te i música per passar l’estona. La font del lleó presideix l’entrada principal en forma de cascada. 

Però, el millor d’aquest hotel és el tracte. Tot el personal, en concret la Roxana (cap de recepció) i l’Israel (gerent), es desviuen per assegurar-se que als hostes no els falti de res. Ens van explicar mil i una coses sobre la ciutat, recomanar llocs on ells anaven a menjar (fora del típic circuit turístic), ens van aconsellar sobre les agencies locals, i ens van rebre sempre amb un somriure a la boca i una paraula amable. Es nota d’una hora lluny la passió que els treballadors de l’hotel hi posen. El gerent en persona s’encarrega que a l’hora de l’esmorzar a ningú li falti res i està present tota l’estona donant el bon dia i els consells que cada hoste necessiti per fer el seu dia a Arequipa més fàcil. Els esmorzars són dels més complets que hem trobat amb sucs naturals, fruita variada, alvocat, olives, formatges, pernil dolç, pa acabat de fer, melmelada i mantega, ous al gust fets al moment, iogurt, cafè, te i infusions.

Per qualsevol excursió a Arequipa o rodalies, ells s’encarreguen de recomanar la millor opció possible i de gestionar qualsevol petició dels clients. Sense dubte, si tornem a la ciutat, tornarem a aquest hotel tan acollidor en el que ens van fer sentir com a casa.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com