Search
Àsia / Indonèsia / La Volta al Món / Sud-Est Asiàtic / Sulawesi

PULO CINTA, L’ILLA DE L’AMOR

Pulo Cinta vol dir l’illa de l’amor en indonesi, i aquí és on hem passat dos fantàstics dies desconnectant del món. A una mica més d’un parell d’hores en cotxe de Gorontalo, al sud de Sulawesi, es troba aquest fantàstic resort al bell mig del mar. Es tracta d’unes viles de fusta construïdes al voltant d’una illeta natural molt petita en forma de cor, de fet, més que una illa és un banc de sorra blanca permanent.

Un ambiciós projecte que es va iniciar al 2015 amb 15 viles, la majoria dobles i alguna de triple i quàdruple. A la part central hi ha el restaurant on es serveixen tres àpats al dia inclosos en el preu. Un esmorzar molt complert, un dinar bufet on es poden escollir tres o quatre plats diferents amb acompanyaments i un sopar que et serveixen directament un plat a la carta.

És un destí ideal per venir en parella. Segurament la gran majoria són viatges de lluna de mel o de desconnexió al final d’una ruta per Sulawesi. En el Pulo Cinta ofereixen un servei complet de principi a final. Ens van venir a buscar al port de ferris procedent de les illes Togean, ens van portar al resort i el dia que marxàvem ens van acompanyar fins a l’aeroport, un autèntic luxe.

Les activitats en aquesta petita illa són poques, però el temps passa rapidíssim. Fer snorkel entre els esculls de corall, gaudir de la sorra blanca de la platja o de la posta de sol al finalitzar al dia. Molta calma i molta tranquil·litat en l’illa de l’amor.

Les villes són increïbles, una terrassa davant del llit que dona directament al mar amb una escala per pujar a l’habitació cada cop que et fas un bany. És un resort eco-friendly i això vol dir que utilitza energia renovable com les plaques solars per abastir-se d’electricitat. Per solucionar el tema de l’aigua potable, petits vaixells transporten bidons regularment. Tot molt ben pensat i executat.

La mala notícia és que només ens vam poder quedar dos dies ja que anàvem justos pel tema del visat. Se’ns va fer molt curt i haguéssim allargat un parell més sense problema. Si el que es busca es tranquil·litat, pau i despertar-se cada dia amb el soroll de les onades o veure la sortida del sol des del llit com vam fer nosaltres, no creiem que hi hagi millor lloc en tot el país.

 

 

 

 

Últims viatges
Sponsor
Sponsor
Discount up to 45% for this road trip this month.