Search
Amèrica Central / Carib / Illa Saona / La Volta al Món / Punta Cana / República Dominicana

REPÚBLICA DOMINICANA, L’ILLA DE SAONA

Durant la nostra última setmana de viatge no tots els dies ens vam quedar en el Grand Sirenis Hotel. Tot i que la majoria del temps ens el vam passar en el resort, descansant i banyant-nos a la platja i la piscina, el dimecres vam contractar una excursió per visitar un de les joies del país, l’illa de Saona.

Hem de reconèixer que ens hagués encantat conèixer més la República Dominicana del que ho vam fer. Nosaltres som d’aprofitar els dies i les visites per mesclar-nos amb els locals i veure tot allò que ens dóna temps. Aquest cop ha estat diferent, ja veníem amb la idea de descansar en el Grand Sirenis i fer alguna petita excursió per veure l’illa.

Una de les opcions que havíem contemplat és fer-ho pel nostre compte però ràpidament vam veure que no es possible ja que surt molt més car perquè s’ha de contractar tot privat. Així que vam estar buscant opcions i finalment vam anar amb els amics de Captain Gringo Tour, en una sortida molt divertida.

Ens van venir a buscar per l’hotel molt d’hora pel matí perquè érem els primers en la recollida. Ni tan sols havia sortit el sol que ja estàvem en un mini bus recollint la resta de la gent i dirigint-nos cap a la zona de La Romana amb més de 2 hores de viatge.

Vam arribar en una platja on sortien barques ràpides cap a l’illa Saona que es troba al sud est del país, banyada pel mar carib.

Per desgracia el dia no acompanyava ja que estava molt nuvolat i quan vam arribar va començar a ploure. Per sort vam canviar els plans i vam decidir anar a visitar l’únic poble de l’illa mentre passava la tempesta, Mano Juan. Vam conèixer un centre de rehabilitació de tortugues molt interessant que ajuden a mantenir vius els ous i les cries abans de tornar-les al mar.

Just al acabar va sortir el sol i vam agafar les barques per anar a una platja paradisíaca al centre de l’illa mentre els locals ens preparaven el mític ron dominicà amb cola.

A l’hora de dinar vam tornar al poble on teníem ja preparat un bufet amb carn, arròs, pasta, amanides i llagosta a la brasa els que pagaven un suplement. Sempre acompanyat del ron local i de musiqueta.

La segona part de l’excursió vam anar cap a les anomenades piscines naturals. Una zona calmada amb aigua turquesa on abunden les estrelles de mar. És important no treure-les de l’aigua perquè es moren i molts turistes es veu que no ho tenen clar.

Per tornar cap a La Romana ens vam pujar a un catamarà gran on vam començar a posar música local i reggeton mentre ballàvem amb barra lliure de ron a bord. Una bona festeta per acomiadar-nos de l’excursió i molt ben ambientada pels amics de Captain Gringo que ho van donar tot.

És una de les sortides que més val la pena fer i que tots els resorts et venen directament. Nosaltres vam decidir fer-ho amb aquesta companyia que tenia bons comentaris i la veritat és que ens ho vam passar molt bé.

Últims viatges
Sponsor
Sponsor
Discount up to 45% for this road trip this month.