Search

El Floreal és un restaurant familiar de tota la vida, fa més de 50 anys que serveixen els millors plats de la ciutat. tot i així, és un restaurant modern, actual i sofisticat. La seva cuina és elegant alhora que innovadora i es nota que només fan servir productes de la millor qualitat.

Vam tenir la sort de sopar-hi una nit i convertir aquest sopar en el nostre sopar de país, el sopar romàntic que fem a cada país. Vam escollir aquest restaurant perquè és, sense dubte, el millor com a mínim de la ciutat. El local és impressionant, amb uns jardins preciosos on serveixen sopars més casuals i un interior imponent on l’elegància, la tradició i la modernitat van de la mà per oferir la millor vetllada als seus comensals.

El servei és eficient, sofisticat i amb criteri, van saber-nos donar les millors recomanacions tant pel menjar com pels seu maridatge de vins. I els temps són completament adequats.  

La carta és variada i hi ha opcions per a tothom tant siguis vegà, vegetarià o tinguis qualsevol intolerància alimentaria. Nosaltres vam escollir tasta el pop com entrant i dos tipus de carn diferents; tots els plats impecables, exquisits i amb una presentació excel·lent i tot maridat amb els millors vins de la zona. Sobretot s’ha de deixar espai per als postres i per a les pastetes que porten amb els cafès. Ens va agradar molt que el primer plat, que el vam demanar per partir-nos, ens el servissin a cada un per separat, com si fos un plat sencer però amb una porció més petita.

El nostre sopar de país no podria haver estat millor, és realment un imperdible de la ciutat!