Search
Bitllets / La Volta al Món / Preparatius

MARXEM EL 3 D’AGOST… RTW O SOBRE LA MARXA?

Doncs sí, ja tenim els bitllets d’avió i marxem el dijous 3 d’Agost el dia que fem 4 anys junts!!! Ha estat casualitat perquè aquest dia és el que ens ha sortit més barat. Agafem el vol a primera hora del matí en direcció Zurich, allà estarem tot el dia visitant la ciutat i d’aquesta manera també podem dir que comencem amb una ciutat europea que no coneixem. Per la tarda agafem un vol cap a Londres i tot seguit un vol nocturn fins a Sao Paulo.

Doncs el 4 d’Agost ens aixecarem a Sao Paulo, una ciutat que ens fa especial il·lusió perquè és on viuen els nostres amics Fernando i Anderson, dos brasilers que van compartir casa amb en Marc quan vivia a Londres, fa gairebé 10 anys!!!!

Podem dir que amb els vols a la mà ja es fa oficial el viatge de La Volta al Món. Ara ens queda un compte enrere per enllestir totes les tasques pendents que tenim abans de marxar, una bona feinada.

Nosaltres després de mirar i mirar, parlar amb moltes agencies angleses que ofereixen bitllets RTW i informar-nos també de les condicions que tenen les companyies aèries per aquests bitllets, hem decidit anar sobre la marxa. Així que de moment només tenim un viatge d’anada a Sao Paulo.

 

QUÈ SON ELS BITLLETS ROUND THE WORLD?

Doncs són bitllets tancats que ofereixen algunes agencies (la majoria surten des de Londres), i que permeten utilitzar diferents vols per donar la volta al món, en principi d’una forma més econòmica. Això si, amb algunes restriccions:

  • Normalment surten i arriben a Londres
  • S’ha de prefixar una ruta prèvia, si es decideix canviar alguna de les ciutats s’ha de pagar un cànon (entre 100-200€)
  • Les dates si que són flexibles, sempre que trobis disponibilitat, asclar.
  • Es disposa de 12 mesos per completar el viatge.
  • S’ha de fer sempre en el mateix sentit.

Nosaltres vam estar negociant amb moltes agencies angleses que ofereixen aquesta classe de bitllet i cap ens va convèncer. Alguna de les condicions ja no ens anava bé, com la de fer la volta al món en 12 mesos, això ens obligava a perdre l’últim vol a Londres i continuar sobre la marxa.

A més a més, els preus que ens van oferir sobrepassaven el que teníem en ment. Ens deien que, anar a Illa de Pasqua i la Polinèsia era molt car.

Vam fer una estimació dels vols que ens oferien amb les dates aproximades, amb un buscador, i la suma de tots els vols només eren uns 300€ més car. Evidentment sense comptar que podem trobar ofertes o la llibertat que ens dona no tenir cap vol contractat.

També existeix l’opció de contractar el bitllet RTW a través d’una aliança aèria, com per exemple OneWorld, ja sigui per milles o per segments. No és fàcil però també ens ho vam mirar i negociar amb les companyies. Finalment vam decidir que la millor manera era anar sobre la marxa i canviar la ruta quan considerem.

Com econòmicament no ens compensa, d’aquesta menera tenim la llibertat de fer i desfer com vulguem, canviar la ruta, allargar les estades en els països que més ens agradin i ampliar o reduir els dies, setmanes o mesos de viatge pel món. Sobre la marxa sempre hi ha més aventura així que… ENDAVANT! 

Últims viatges
Sponsor
Sponsor
Discount up to 45% for this road trip this month.