Search

Rutes

“Una ruta és un camí, una via o una carretera que uneix diferents punts geogràfics
 i que permet a les persones desplaçar-se d’un lloc a un altre.”

En aquest apartat volem mostar un recull de les nostres millors rutes que hem fet pel món. Rutes pels diferents continents amb transport públic, amb cotxe, amb campervan, amb tren o fins i tot, alguns tramps, amb auto-stop.

Som uns amants de les rutes, de qualsevol tipus de rutes. Creiem fermament que és la millor manera per conèixer una zona, un país o una regió. De fet, La Volta al Món no deixa de ser una gran ruta pel planeta passant per diferents països i descobrint llocs impensables en unes vacances quotidianes. 

Hem fet moltes petites rutes per Brasil o Perú, rutes entre les illes d’Indonèsia o de Filipines, una magnífica ruta amb tuk-tuk per Sri Lanka, amb tren de sud a nord per gran part de l’Índia o, inclús, una ruta sensacional de mil cinc-cents quilòmetres creuant el Japó.

 

Ara per ara, amb una mica de temps, ens agradaria seguir fent rutes mítiques que tenim gravades a la ment: La gran Ruta de la Seda, que ens va descobrir Marco Polo des d’Estambul fins a Xian passant per desconeguts països de l’Orient Mitjà i per suposat, una ruta per recórrer alguns dels països de l’est Africà en busca d’animals salvatges i noves cultures.