Search

SAN JUAN AIRPORT HOTEL

Quedar-se en un hotel d’aeroport té totes aquelles comoditats que es busquen en temes de desplaçament i serveis. El San Juan Airport Hotel no és una excepció i ofereix unes habitacions totalment reformades just a la terminal de l’aerport internacional de San Juan.

Són habitacions modernes, amples i còmodes equipades amb nevera, televisió plana i wifi gratuït. Ens vam trobar una habitació molt neta i amb el detall d’una ampolla de vi que ens havien deixat com a benvinguda.

Aquests hotels estan pensats per passar una sola nit al arribar o abans de marxar en un vol matiner. Nosaltres vam aprofitar per quedar-nos dues nits i llogar el cotxe des de l’aeroport per fer ruta cap a la costa oest.

El dia sencer que vam passar vam aprofitar per conèixer la zona de Isla Verde i Piñones que queda molt a prop però una bona opció també es llogar un cotxe durant un dia per anar fins a la zona de El Yunque i descobrir el seu parc natural.

Els dies que vam estar a l’hotel estaven acabat de renovar una terrassa amb moltes opcions per relaxar-se o prendre una copa a la nit. Hi ha un bar restaurant que ofereix plats a la carta i cada mati serveixen un esmorzar bàsic de bufet lliure en una de les sales de l’hotel. També té maquines de vending per comprar alguna cosa les 24 hores i servei gratuït per rentar la roba.

Aquest hotel està equipat amb sales de reunions i per treballar que es poden fer servir ordinadors propis de l’allotjament.

És una molt bona opció per fer nit depenent de l’horari dels vols, per quedar-se en una curta escala a San Juan o inclús un parell de dies abans de llogar un cotxe o agafar un petit vol a les paradisíaques illes de Culebra o Vieques.