Search
La Volta al Món / Santa Cruz / Sud Amèrica / XILE

MÉS AIGUA I MENYS VI A SANTA CRUZ

Santa Cruz és la terra de vins a Xile. Després de visitar Mendoza i conèixer durant 3 dies una gran quantitat de vins argentins, la idea era fer més o menys el mateix però aquesta vegada xilens.

Aquesta regió representa un destí ecoturístic únic al país. Situat en la vall del Colchagua, té un clima mediterrani idoni per la plantació de vinyes i destaca per una producció en busca més de la qualitat que de quantitat. Està l’opció de fer la ruta del vino (és important tenir transport propi ja que les vinyes estan separades), un circuit per 13 bodegues diferents.

La seva situació, a un parell d’hores de Santiago cap al sud, fa que sigui tant lloc de pas pels que emprenen la ruta cap a la Patagònia o per passar un cap de setmana desconnectant de la gran ciutat. Nosaltres així ens ho vam prendre i vam decidir passar un parell de dies, per descansar i preparar l’atac al sud de Xile.

No hi ha millor opció per descansar que l’Hotel Hoja de Parra, un hotel nou a 5 minuts del centre de Santa Cruz que porta la Daniela i el seu marit. Un espai verd molt gran amb una piscina, un hort ecològic, animals de granja i molta tranquil·litat. Això és el que vam estar fent, gaudint d’aquest lloc relaxadament. La nostra experiència AQUÍ.

En la nostra visita a Santa Cruz, un poble amb una arquitectura colonial del segle XIX que té una plaça d’armes i una església central per visitar i poca cosa més, es van ajuntar tres fets que van definir la nostra estada: el primer que no teníem cotxe i no hi havia un bus com a Mendoza per fer diferents visites a les bodegues, el segon que acabaven de fer una ruta semblant a Argentina i el tercer que ens vam sentir molt còmodes i relaxats al hotel i quan es fa un viatge tan llarg, s’han d’aprofitar els llocs que t’hi trobes tan a gust. Aquestes tres circumstàncies van fer que ens quedéssim el dia sencer a la piscina, actualitzant el blog, preparant la ruta, bevent pisco souer i això sí, una mica de bon vi xilè!

Últims viatges
Sponsor
Sponsor
Discount up to 45% for this road trip this month.